Κατσικάρης: Οι λεπτομέρειες ευνόησαν τους Ισπανούς

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 23:00
UPD:23:06
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Πάντα θα παλεύει αυτή τη ομάδα. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να κάνουμε το καλύτερο και να μπορέσει η Εθνική να διεκδικήσει κάτι παραπάνω» δήλωσε ο Κατσικάρης.

A- A A+

Στις λεπτομέρειες χάθηκε η πρόκριση στα ημιτελικά εκτίμησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Κατσικάρης ύστερα από την ήττα, ακόμη μία, απέναντι στην Ισπανία, που αποδείχθηκε και απόψε στη Λιλ όχι απλά ο κακός αλλά ο χειρότερος "δαίμονας" της Εθνικής ομάδας.

«Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι αλλά το χάσαμε στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές πήγαν στην πλευρά της Ισπανίας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Πάντα θα παλεύει αυτή τη ομάδα. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να κάνουμε το καλύτερο και να μπορέσει η Εθνική να διεκδικήσει κάτι παραπάνω» δήλωσε ο Κατσικάρης.

«Δεν φοβηθήκαμε. Στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει, στο αμυντικό κομμάτι πήγαμε καλά, εκτός από την αδράνεια στο πικ εν ρολ και κάποια ριμπάουντ που περιμέναμε από Μίροτιτς και Ρέγες. Η Ισπανία έπαιξε καλή άμυνα, που δεν είχε παίξει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνά τους» συνέχισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Χάσαμε το παιχνίδι και από την άμυνα και την επίθεση. Κατεβάσαμε στους 73 πόντους την Ισπανία, όμως λόγω κάποιων σουτ, λαθών και χαμένων βολών δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Η ομάδα ήταν πνευματικά έτοιμη, αλλά οι Ισπανοί έπαιξαν καλά αμυντικά. Τώρα πρέπει γρήγορα να καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε για να μπούμε στο προολυμπιακό» συμπλήρωσε.. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις