Super League: «Καθάρισε» εύκολα ο Ολυμπιακός το ματς με Πλατανιά (3-1) και… βλέπει Μπάγερν

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 22:27
UPD:22:28
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Με καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και τον Τσόρι Ντομίνγκες σε ένα ακόμη παιχνίδι να δείχνει την κλάση του (ασίστ και γκολ), ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη και διατήρησε το απόλυτο στη Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, στο οποίο λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ ακριβώς στο ξεκίνημα (ο Ρομπέρτο απόκρουσε το πέναλτι του Ντίνα), ανέβασαν… στροφές στην επανάληψη και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Αν κι ο αντίπαλος δεν ήταν μεγάλης δυναμικότητας ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με τη Μπάγερν (16/09) στο φαληρικό γήπεδο, ενώ στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Πειραιωτών ο Μπράουν Ιντέγε έδειξε αρκετά καλά στοιχεία (είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ).

Από την εξαιρετική ασίστ του Ντομίνγκες στο 11΄ ο Ντουρμάζ άνοιξε το σκορ με πλασέ. Οι Χανιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ήταν υποτονικοί στην επίθεση, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλή κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα πιεστικοί για την άμυνα του Πλατανιά.

Η καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο πρώτο 45λεπτο, μετά το γκολ του Ντουρμάζ, σημειώθηκε στο 44΄ με το δυνατό σουτ του Ντομίνγκες να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Ολιμπά.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος για να «καθαρίσουν» το ματς και το πέτυχαν πριν το 60ολεπτό. Αρχικά στο 52΄ με το τακουνάκι του Ιντέγε στον Ντομίνγκες στην περιοχή κι ο Αργεντινός αφού «άδειασε» τον αντίπαλό του, με άψογο πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Τα πάντα τελείωσαν στο 59΄ με τον Μαζουακού να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη Super League, ενώ στο 71΄ ο Μπανανά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πίεσε στη συνέχεια η ομάδα του Παράσχου για να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά ο Ρομπέρτο έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις κι απέτρεψε τους οπαδούς από το να διαμαρτυρηθούν ακόμη πιο έντονα για την… χαλάρωση που έδειξαν οι συμπαίκτες του μετά το 3-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις