Super League: Τεστ εν όψει Μπάγερν με Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 08:06
UPD:08:38
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Η αναμέτρηση στο φαληρικό γήπεδο με τον Πλατανιά αποτελεί πρόβα-τζενεράλε για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της πρεμιέρας στους ομίλους του Champions League κόντρα στη Μπάγερν, την προσεχή Τετάρτη (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Μετά από τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO 2016 το πρωτάθλημα της Super League επαναρχίζει σήμερα (3η αγωνιστική) με τρεις αναμετρήσεις.

Σε όλες συμμετέχουν οι ομάδες που την επόμενη εβδομάδα θα «ριχτούν» στη μάχη του Champions League και του Europa League αντίστοιχα, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να παίζει τελευταίος (20:30) με τον Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η αναμέτρηση στο φαληρικό γήπεδο αποτελεί πρόβα-τζενεράλε για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της πρεμιέρας στους ομίλους του Champions League κόντρα στη Μπάγερν, την προσεχή Τετάρτη (16/09) και σαφώς οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το 3Χ3 για να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να υποδεχτούν τους Βαυαρούς με τη ψυχολογία στα ύψη στο κατάμεστο Καραϊσκάκη.

Και οι δύο εκπρόσωποι του Europa League θα αγωνιστούν εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ στη Βέροια με την τοπική ομάδα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Τόσο ο «δικέφαλος» του Βορρά, αλλά και η ΑΕΛ δεν έχουν νίκη μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και θα επιδιώξουν να κάνουν… σεφτέ στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση στο γήπεδο της Μυτιλήνης θα ξεκινήσει στις 16:00, ενώ στις 18:15 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο «σπίτι» της «βασίλισσας» του Βορρά.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις