Κατσικάρης: Θα είμαστε έτοιμοι για τον "τελικό"

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 00:30
UPD:00:41
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η Εθνική έχει έξι χρόνια να νικήσει σε αγώνα "ζωής και θανάτου", αλλά ο ομοσπονδιακός προπονητής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάληξη.

A- A A+

Ευχαριστημένος από τη νίκη επί της Ολλανδίας, πέμπτη στη σειρά σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά με το μυαλό στα νοκ άουτ παιχνίδι και τις προκλήσεις που έπονται, με πρώτη εκείνη απέναντι στο Βέλγιο το Σάββατο, ήταν ο Φώτης Κατσικάρης.  

Η Εθνική έχει έξι χρόνια να νικήσει σε αγώνα "ζωής και θανάτου", αλλά ο ομοσπονδιακός προπονητής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάληξη. 

«Θα αργήσουμε να κοιμηθούμε σήμερα, αύριο φεύγουμε νωρίς... Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι αυτόν τον "τελικό". Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο» σχολίασε ο Κατσικάρης για το παιχνίδι με τους Βέλγους.

«Έχουν τρεις παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι η ομάδα που παλεύει. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με το γεγονός πως σουτάρουν πολύ, ακόμη κι οι ψηλοί τους. Όλοι απειλούν από το τρίποντο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι» πρόσθεσε. 

Όσο για τον απολογισμό της πρώτης φάσης; «Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, δηλαδή να κερδίσουμε. Ξέρουμε καλά πως στα επόμενα σαράντα λεπτά κρίνεται το μέλλον μας στη διοργάνωση» σχολίασε.

«Είχαμε βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε βρει ρόλους και ισορροπία στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, είτε μας έπαιξαν ζώνη είτε μαν του μαν. Κι αμυντικά μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στον βαθμό που θέλαμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις