Ανδρέας Παπαμιμίκος: Την 21η Σεπτεμβρίου πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ.

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 22:34
UPD:22:36
Eurokinissi/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Παπαμιμίκος υποστήριξε ότι «καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και βάζουν το συμφέρον της πατρίδας πάνω απ’ όλα να καθίσουν στο τραπέζι να συζητήσουμε» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την 21η Σεπτεμβρίου πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και κορμό τη Νέα Δημοκρατία, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως υπογράμμισε, ο δρόμος που προτείνει η Ν.Δ. είναι ξεκάθαρος και πάρα πολύ συγκεκριμένος. Ο κόσμος, εκτίμησε, θα μας ακούσει όλους, θα αποφασίσει και θα αναλάβει και τις ευθύνες του.

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Παπαμιμίκος υποστήριξε ότι «καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και βάζουν το συμφέρον της πατρίδας πάνω απ’ όλα να καθίσουν στο τραπέζι να συζητήσουμε».

Ωστόσο, έσπευσε να αποσαφηνίσει ότι η Ν.Δ. δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν. «Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καλώς. Αν, όμως, δε θέλει, δεν υπάρχει πρόβλημα» κατέληξε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή