Multimedia

Α1 Μπάσκετ: Η 20ή αγωνιστική

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 15:46

Ο Ολυμπιακός «ίδρωσε» με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε τον Πανελευσινιακό. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής και της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα με τον Αρη. Ο Πανιώνιος «έπιασε» το «δικέφαλο του βορρά» στην τρίτη θέση μετά τη δύσκολη επικράτησή του επί του Ηλυσιακού ενώ σημαντική νίκη-ανάσα για τη συνέχεια, πέτυχε ο ΚΑΟΔ επί του Περιστερίου στη Δράμα. 

Α1 Μπάσκετ: Η 20ή αγωνιστική - Ολυμπιακός - Κολοσσός. Την 19η φετινή του νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, επί του Κολοσσού Ρόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν δύσκολα της ομάδας της Ρόδου με 70-65 και λίγο έλειψε να γίνει η έκπληξη, αφού μέχρι το τέλος κινδύνευαν. Ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Την 19η φετινή του νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, επί του Κολοσσού Ρόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν δύσκολα της ομάδας της Ρόδου με 70-65 και λίγο έλειψε να γίνει η έκπληξη, αφού μέχρι το τέλος κινδύνευαν. Ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Α1 Μπάσκετ: Η 20ή αγωνιστική - Πανελευσινιακός - Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός «πάτησε γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο στην Ελευσίνα για να φτάσει άνετα στη νίκη 77-59 επί του Πανελευσινιακού, για την 20ή αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτή ήταν η 17η νίκη των «πρασίνων», που διατηρήθηκαν μόνοι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην τελευταία θέση παρέμειναν οι γηπεδούχοι με 16 ήττες.
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Παναθηναϊκός «πάτησε γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο στην Ελευσίνα για να φτάσει άνετα στη νίκη 77-59 επί του Πανελευσινιακού, για την 20ή αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτή ήταν η 17η νίκη των «πρασίνων», που διατηρήθηκαν μόνοι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην τελευταία θέση παρέμειναν οι γηπεδούχοι με 16 ήττες.

Α1 Μπάσκετ: Η 20ή αγωνιστική - ΠΑΟΚ - Αρης. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Α1 επί του Άρη με 84-72. Για το «δικέφαλο του Βορρά» ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη, χάρη στην οποία σταθεροποιήθηκε στην πρώτη τετράδα. Για τους «κίτρινους» ήταν η ενδέκατη ήττα, ωστόσο, εξακολουθούν να ελπίζουν στην κατάκτηση της όγδοης θέσης που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μετάσχουν στα πλέι οφ.
MOTION TEAM / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής της Α1 επί του Άρη με 84-72. Για το «δικέφαλο του Βορρά» ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη, χάρη στην οποία σταθεροποιήθηκε στην πρώτη τετράδα. Για τους «κίτρινους» ήταν η ενδέκατη ήττα, ωστόσο, εξακολουθούν να ελπίζουν στην κατάκτηση της όγδοης θέσης που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μετάσχουν στα πλέι οφ.

Α1 Μπάσκετ: Η 20ή αγωνιστική - Πανιώνιος - Ηλυσιακός. Δυσκολεύτηκε ο Πανιώνιος απέναντι στον Ηλυσιακό, αλλά τελικά επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 77-62. Οι κυανέρυθροι» έφτασαν έτσι τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας 36 βαθμούς έκαστος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Δυσκολεύτηκε ο Πανιώνιος απέναντι στον Ηλυσιακό, αλλά τελικά επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 77-62. Οι κυανέρυθροι» έφτασαν έτσι τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας 36 βαθμούς έκαστος.

Α1 Μπάσκετ: Η 20ή αγωνιστική - Απόλλων Πατρών - ΑΓΟ Ρεθύμνου. Δεύτερη διαδοχική νίκη στην Α1 μπάσκετ σημείωσε ο ΑΓΟ Ρεθύμνου, που με πρωταγωνιστή τον Νέστορα Κόμματο επιβλήθηκε στην Πάτρα του Απόλλωνα με 75-65, στη συνάντηση που άνοιξε την «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής.
EUROKINISSI

Δεύτερη διαδοχική νίκη στην Α1 μπάσκετ σημείωσε ο ΑΓΟ Ρεθύμνου, που με πρωταγωνιστή τον Νέστορα Κόμματο επιβλήθηκε στην Πάτρα του Απόλλωνα με 75-65, στη συνάντηση που άνοιξε την «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής.

Α1 Μπάσκετ: Η 20ή αγωνιστική - Ικαρος Καλλιθέας - Καβάλα. Μεγάλη νίκη που του επιτρέπει να ελπίζει ακόμη και στην είσοδο του στην πρώτη οκτάδα και κατ
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Μεγάλη νίκη που του επιτρέπει να ελπίζει ακόμη και στην είσοδο του στην πρώτη οκτάδα και κατ' επέκταση στα πλέι οφ, πέτυχε ο Ίκαρος Καλλιθέας επί της Καβάλας με 76-73. Η επιστροφή του Ίκαρου στην φυσική του έδρα (κλειστό Εσπέρου) συνδυάστηκε με το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της μακεδονικής ομάδας, που εξακολουθεί μετά τη νέα ήττα που γνώρισε να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Α1 Μπάσκετ: Η 20ή αγωνιστική - ΚΑΟ Δράμας - Περιστέρι. Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια παραμονής στην Α1 έκανε ο ΚΑΟΔ μετά την εντός έδρας νίκη του επί του Περιστερίου με 87-75 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Η ομάδα της Δράμας ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία όμως, παραμένουν οι Περιστεριώτες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥ

Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια παραμονής στην Α1 έκανε ο ΚΑΟΔ μετά την εντός έδρας νίκη του επί του Περιστερίου με 87-75 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Η ομάδα της Δράμας ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία όμως, παραμένουν οι Περιστεριώτες.