Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 19:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 16 Μαΐου 2016.

Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το θρανίο ενός μαθητή, λίγο πριν την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Περίπου 103.000 υποψήφιοι διεκδικούν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
SOOC / Alexandros Michailidis

Το θρανίο ενός μαθητή, λίγο πριν την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Περίπου 103.000 υποψήφιοι διεκδικούν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στιγμιότυπο από τη λίμνη Κερκίνη. Στιγμιότυπο από τη λίμνη Κερκίνη.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στιγμιότυπο από τη λίμνη Κερκίνη.

Επεισόδια στο Ναϊρόμπι. Αστυνομικός ετοιμάζεται να χτυπήσει έναν άντρα, που συμμετέχει σε διαδήλωση στο Ναϊρόμπι, με αίτημα την παραίτηση της εκλογικής επιτροπής που έχει οριστεί για τις κάλπες του Αυγούστου 2017. 
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Αστυνομικός ετοιμάζεται να χτυπήσει έναν άντρα, που συμμετέχει σε διαδήλωση στο Ναϊρόμπι, με αίτημα την παραίτηση της εκλογικής επιτροπής που έχει οριστεί για τις κάλπες του Αυγούστου 2017. 

Κινδυνεύει να καταρρεύσει ενετικό κτήριο στο Ναύπλιο. Μεγάλες φθορές από το πέρασμα του χρόνου έχει υποστεί το ενετικό κτήριο που βρίσκεται στα νότια του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού, στον οποίο ανήκει το οικοδόμημα, ζητεί την άμεση συντήρησή του, καθώς αποτελεί κίνδυνο για τους περαστικούς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μεγάλες φθορές από το πέρασμα του χρόνου έχει υποστεί το ενετικό κτήριο που βρίσκεται στα νότια του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού, στον οποίο ανήκει το οικοδόμημα, ζητεί την άμεση συντήρησή του, καθώς αποτελεί κίνδυνο για τους περαστικούς.

Στρατιωτική εκπαίδευση στην Κίνα. Στιγμιότυπο από άσκηση παραστρατιωτικών αστυνομικών, στη Νανίνγκ, στην Αυτόνομη Περιφέρεια Κουανγκσί Τσουάνγκ της Κίνας.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από άσκηση παραστρατιωτικών αστυνομικών, στη Νανίνγκ, στην Αυτόνομη Περιφέρεια Κουανγκσί Τσουάνγκ της Κίνας.

Πρωτάθλημα εναέριου χορού στις ΗΠΑ. Αμερικανίδα αθλήτρια παρουσιάζει το πρόγραμμά της, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος εναέριου χορού που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη. 
EPA / ALBA VIGARAY

Αμερικανίδα αθλήτρια παρουσιάζει το πρόγραμμά της, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος εναέριου χορού που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη. 

Εορτασμός του Κουμπ Μελά. Ένας άντρας χτενίζει τα γένια του, έχοντας βουτήξει, νωρίτερα, στα νερά του ποταμού Σίπρα, στο πλαίσιο των εορτασμών του Κουμπ Μελά, στην Ινδία. Σύμφωνα με την παράδοση, οι ινδουιστές βουτούν στα νερά των ποταμών, προκειμένου να «ξεπλύνουν» τις αμαρτίες τους.
REUTERS / JITENDRA PRAKASH

Ένας άντρας χτενίζει τα γένια του, έχοντας βουτήξει, νωρίτερα, στα νερά του ποταμού Σίπρα, στο πλαίσιο των εορτασμών του Κουμπ Μελά, στην Ινδία. Σύμφωνα με την παράδοση, οι ινδουιστές βουτούν στα νερά των ποταμών, προκειμένου να «ξεπλύνουν» τις αμαρτίες τους.

Αφγανιστάν: Διαδήλωσης της φυλής των Χαζάρα. Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία μελών της φυλής των Χαζάρα, στην Καμπούλ. Οι διαδηλωτές απαιτούν η διαδρομή της γραμμής μεταφοράς ενέργειας ισχύος 500 kV που θα συνδέει το Τουρκμενιστάν με την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν να διέλθει μέσα από δύο επαρχίες, στις οποίες ζουν μεγάλοι πληθυσμοί της αναφερόμενης φυλής.
REUTERS / AHMAD MASOOD

Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία μελών της φυλής των Χαζάρα, στην Καμπούλ. Οι διαδηλωτές απαιτούν η διαδρομή της γραμμής μεταφοράς ενέργειας ισχύος 500 kV που θα συνδέει το Τουρκμενιστάν με την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν να διέλθει μέσα από δύο επαρχίες, στις οποίες ζουν μεγάλοι πληθυσμοί της αναφερόμενης φυλής.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ στο κόκκινο χαλί των Καννών. Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ φτάνει στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, λίγο πριν την προβολή της ταινίας «Mal de pierres», στην οποία πρωταγωνιστεί. 
REUTERS / ERIC GAILLARD

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ φτάνει στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών, λίγο πριν την προβολή της ταινίας «Mal de pierres», στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Παραδοσιακή... selfie. Νεαρές Νοτιοκορεάτισσες βγάζουν selfie φορώντας παραδοσιακές στολές, λίγο πριν την 44η  τελετή ενηλικίωσης, στη Σεούλ. Η τελετή πραγματοποιείται για να σηματοδοτήσει το πέρασμα στην ανεξαρτησία.   
EPA / JEON HEON-KYUN

Νεαρές Νοτιοκορεάτισσες βγάζουν selfie φορώντας παραδοσιακές στολές, λίγο πριν την 44η  τελετή ενηλικίωσης, στη Σεούλ. Η τελετή πραγματοποιείται για να σηματοδοτήσει το πέρασμα στην ανεξαρτησία.   

Στιγμιότυπο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Λονδίνου. Ο Γερμανός Σάσα Κλάιν συμμετέχει στον τελικό των καταδύσεων, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου, στο Λονδίνο.
REUTERS / ANDREW BOYERS

Ο Γερμανός Σάσα Κλάιν συμμετέχει στον τελικό των καταδύσεων, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου, στο Λονδίνο.

Εβδομάδα μόδας στο Σίδνεϊ. Στιγμιότυπο από την επίδειξη της εταιρείας Georgia Alice, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Σίδνεϊ.
REUTERS / JASON REED

Στιγμιότυπο από την επίδειξη της εταιρείας Georgia Alice, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Σίδνεϊ.