Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 14:45

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Μέρκελ στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της  Άγκελα Μέρκελ στην 86η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. 
EPA / FRIEDEMANN VOGEL

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της  Άγκελα Μέρκελ στην 86η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. 

Φωτιά στην Κυψέλη. Πυροσβέστες επιχειρούν στην κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε κατάστημα στην Κυψέλη.
George Vitsaras / SOOC / George Vitsaras

Πυροσβέστες επιχειρούν στην κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε κατάστημα στην Κυψέλη.

Έκθεση για τον Banksy στην Αυστραλία. Επισκέπτης της έκθεσης «The Art Of Banksy» παίρνει φωτογραφία από έργο του Banksy. Η έκθεση, η οποία ανοιηει επίσημα στις 13 Σεπτεμβρίου, φιλοξενείται στο Moore Park
EPA / STEVEN SAPHORE

Επισκέπτης της έκθεσης «The Art Of Banksy» παίρνει φωτογραφία από έργο του Banksy. Η έκθεση, η οποία ανοιηει επίσημα στις 13 Σεπτεμβρίου, φιλοξενείται στο Moore Park's Entertainment Quarter του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία.  

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Πεύκη. «Επίθεση σε βάρος της Δημοκρατίας» χαρακτηρίζει η Ν.Δ. την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκαν στα γραφεία της στην Πεύκη.
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Επίθεση σε βάρος της Δημοκρατίας» χαρακτηρίζει η Ν.Δ. την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκαν στα γραφεία της στην Πεύκη.

Πόζες στο τρένο. Η  Drag queen Anita Wiglit ποζάρει σε βαγόνι του τρένου NSW TrainLink Silver City Stiletto στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία.  
EPA / STEVEN SAPHORE

Η  Drag queen Anita Wiglit ποζάρει σε βαγόνι του τρένου NSW TrainLink Silver City Stiletto στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία.  

Εντυπωσιακό ηφαίστειο . Το ηφαίστειο Βιγιαρρίκα, στη Χιλή, «λάμπει» κατά τη διάρκεια της νύχτας. 
REUTERS / Stringer .

Το ηφαίστειο Βιγιαρρίκα, στη Χιλή, «λάμπει» κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Δεκαοκτώ χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου. Οι Νεοϋορκέζοι τίμησαν τα θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, εκφράζοντας τη βούληση να διασφαλίσουν ότι οι νεότερες γενιές δεν θα ξεχάσουν ποτέ την πλέον πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που έχει σημειωθεί στην Ιστορία των ΗΠΑ.
REUTERS / Brendan McDermid

Οι Νεοϋορκέζοι τίμησαν τα θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, εκφράζοντας τη βούληση να διασφαλίσουν ότι οι νεότερες γενιές δεν θα ξεχάσουν ποτέ την πλέον πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που έχει σημειωθεί στην Ιστορία των ΗΠΑ.

Ένταση στην Αϊτή. Αστυνομικός στέκεται μπροστά από φλεγόμενο λεωφορείο κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Πορτ-ο-Πρενς της Αϊτής. 
EPA / JEAN MARC HERVE ABELARD

Αστυνομικός στέκεται μπροστά από φλεγόμενο λεωφορείο κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Πορτ-ο-Πρενς της Αϊτής. 

Μία άλλη 11η Σεπτεμβρίου. Διαμαρτυρία γυναικών στο Σαντιάγο της Χιλής. Πέρασαν 46 χρόνια από το πραξικόπημα στη χώρα, τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 1973, αλλά κάποιοι Χιλιανοί δεν ξεχνούν. Τη δικτατορία του Πινοσέτ (1973-1990), που εφάρμοσε τις πιο σκληρές μεθόδους κρατικής βίας, με μαζικές φυλακίσεις και χιλιάδες απαγωγές και εκτελέσεις. Η ατιμωρησία μετά την επάνοδο της δημοκρατίας κράτησε το τραύμα ανοικτό.
REUTERS / STRINGER

Διαμαρτυρία γυναικών στο Σαντιάγο της Χιλής. Πέρασαν 46 χρόνια από το πραξικόπημα στη χώρα, τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 1973, αλλά κάποιοι Χιλιανοί δεν ξεχνούν. Τη δικτατορία του Πινοσέτ (1973-1990), που εφάρμοσε τις πιο σκληρές μεθόδους κρατικής βίας, με μαζικές φυλακίσεις και χιλιάδες απαγωγές και εκτελέσεις. Η ατιμωρησία μετά την επάνοδο της δημοκρατίας κράτησε το τραύμα ανοικτό.

Οικολογική πασαρέλα. Στιγμιότυπο από επίδειξη μόδας με ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη. 
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από επίδειξη μόδας με ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη.