Πολύνεκρη επίθεση στο Λας Βέγκας

STREAM
Ενεργό:5ημέρες| Ενημερώσεις:24
 
 
Συνεχής κάλυψη
02/10/2017 - 11:37VIDEO

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 24 τραυματίσθηκαν κατά την ένοπλη επίθεση κατά του πλήθους στη διάρκεια υπαίθριας συναυλίας country στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με εκπρόσωπο νοσοκομείου της πόλης. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας ύποπτος ως δράστης σκοτώθηκε και ότι πιστεύεται ότι δεν υπάρχουν «άλλοι ένοπλοι ύποπτοι στην περιοχή της συναυλίας».

euronews
02/10/2017 - 11:49VIDEO

Δήλωση της αστυνομίας του Λας Βέγκας για την ένοπλη επίθεση σε συναυλία κάντρι μουσικής.

Associated Press
02/10/2017 - 12:31SLIDESHOW

Ξεπέρασαν τους 50 έφθασαν οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε συναυλία κάντρι μουσικής στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με νέα ενημέρωση της αστυνομίας της πόλης. Οι άνθρωποι που μεταφέρθηκαν ή έφτασαν με οποιοδήποτε τρόπο σε νοσοκομεία του Λας Βέγκας, τραυματισμένοι από τον ένοπλο που άνοιξε πυρ αδιακρίτως κατά κοινού συναυλίας έφθασαν τους 406.Ο σερίφης Τζο Λομπάρντο τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο βασικός ύποπτος, Στέφεν Πάντλοκ, αυτοκτόνησε πριν οι αστυνομικοί εισέλθουν στο δωμάτιο απ' όπου κατά τα φαινόνενα πυροβολούσε, στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου - καζίνο Mandala Bay που βρίσκεται απέναντι από τον χώρο της συναυλίας.Οι αρχές γνωστοποίησαν ότι ο δράστης ήταν κάτοικος της περιοχής. Ο σερίφης εκτίμησε ότι ο δράστης ήταν «μοναχικός λύκος», αλλά πρόσθεσε ότι αναζητείται ο συγκάτοικός του.

02/10/2017 - 15:14VIDEO

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης σε συναυλία κάντρι μουσικής στο Λας Βέγκας

Associated Press
Φόρτωση...