Επίθεση στη γαλλική πρεσβεία

STREAM
Ενεργό:4ημέρες| Ενημερώσεις:18
 
 
Συνεχής κάλυψη
10/11/2016 - 06:44VIDEO

Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη γαλλική πρεσβεία, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7, με αποτέλεσμα να τραματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

naftemporiki.gr
10/11/2016 - 07:10SLIDESHOW

Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη γαλλική πρεσβεία, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μαύρη μοτοσικλέτα πέταξαν τη χειροβομβίδα περνώντας μπροστά από την πρεσβεία. Η χειροβομβίδα εξερράγη στην είσοδο, με αποτέλεσμα από θραύσματα να τραυματιστεί ο αστυνομικός φρουρός.Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που απέκλεισαν την περιοχή. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

10/11/2016 - 09:04VIDEO

Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη γαλλική πρεσβεία, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

naftemporiki.gr
10/11/2016 - 09:11ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη γαλλική πρεσβεία, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μαύρη μοτοσικλέτα πέταξαν τη χειροβομβίδα περνώντας μπροστά από την πρεσβεία. Η χειροβομβίδα εξερράγη στην είσοδο, με αποτέλεσμα από θραύσματα να τραυματιστεί ο αστυνομικός φρουρός.

REUTERS
10/11/2016 - 09:23VIDEO

Επίθεση με αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα χειροβομβίδα που εξερράγη, σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε το πρωί στην Γαλλική Πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι ο αστυνομικός υπάλληλος που εκτελούσε χρέη φρουρού στο φυλάκιο της πρεσβείας, ο οποίος διεκομίσθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες ήταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα που κινούνταν επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

euronews
Φόρτωση...