Μακελειό στο Ορλάντο

STREAM
Ενεργό:2186ημέρες| Ενημερώσεις:89
 
 
Συνεχής κάλυψη
12/06/2016 - 15:39VIDEO

Τρόμος σε gay club στο Ορλάντο της Φλόριντα. Ένοπλος άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Στον λογαριασμό του Pulse club στο Facebook υπάρχει ανάρτηση που καλεί τους θαμώνες να εγκαταλείψουν άμεσα το νυχτερινό μαγαζί. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετά θύματα.

euronews
12/06/2016 - 16:31ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φίλοι και συγγενείς των θυμάτων αγκαλιάζονται έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας του Ορλάντο. 50 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν από την επίθεση ενόπλου σε ένα γκέι μπαρ στο Ορλάντο, στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της πόλης. Οι αστυνομικές αρχές χαρακτηρίζουν την επίθεση ως περιστατικό εγχώριας τρομοκρατίας και ερευνούν αν ο δράστης έδρασε μόνος ή αν είχε συνεργούς. Η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για «τρομοκρατική ενέργεια». Ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα αυτόματο τουφέκι και ένα πιστόλι και σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.

REUTERS
12/06/2016 - 17:56VIDEO

Μαρτυρίες για την επίθεση ενόπλου σε κλαμπ του Ορλάντο. Ανεβαίνει δραματικά ο απολογισμός των θυμάτων από επίθεση ενόπλου σε νάιτκλαμπ του Ορλάντο. Οι αστυνομικές αρχές κάνουν πλέον λόγο για 50 νεκρούς και επιπλέον 53.

Associated Press
Φόρτωση...