Βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα

STREAM
Ενεργό:40ημέρες| Ενημερώσεις:42
 
 
Συνεχής κάλυψη
17/02/2016 - 23:06SLIDESHOW

Τον θάνατο 28 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 61 έχει προκαλέσει, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τουρκικής κυβέρνησης, η έκρηξη οχήματος στο κέντρο της Άγκυρας. Η έκρηξη έγινε κοντά σε οχήματα τα οποία μετέφεραν στρατιωτικό προσωπικό, ενόσω αυτά είχαν σταματήσει σε ερυθρό σηματοδότη. Λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο βρίσκεται το κτήριο της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, καθώς και η έδρα του γενικού επιτελείου αεροπορίας της Τουρκίας.

18/02/2016 - 09:46VIDEO

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 61 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε το κέντρο της Άγκυρας. Η έκρηξη έγινε κοντά σε οχήματα που μετέφεραν στρατιωτικό προσωπικό, ενώ είχαν σταματήσει σε ερυθρό σηματοδότη. Λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο βρίσκεται το κτίριο της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, καθώς και η έδρα του γενικού επιτελείου αεροπορίας της Τουρκίας. Σύμφωνα με την κυβερνητικό εκπρόσωπο Νουμάν Κουρτουλμούς, η επίθεση ήταν καλά σχεδιασμένη.

euronews
18/02/2016 - 09:51VIDEO

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της τουρκικής πρωτεύουσας. Ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε σκληρό μήνυμα, τονίζοντας πως η Τουρκία είναι πιο αποφασισμένη παρά ποτέ να χρησιμοποιήσει το δικαίωμά της στην αυτοάμυνα και θα υπερασπιστεί τον εαυτό της οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

euronews
Φόρτωση...