Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

STREAM
Ενεργό:77ημέρες| Ενημερώσεις:41
 
 
Συνεχής κάλυψη
10/02/2016 - 08:08VIDEO

Οι τουρίστες εγκαταλείπουν την Τουρκία και στρέφονται σε Ελλάδα και Ισπανία. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία κρατήσεων του γερμανικού πρακτορείου ταξιδιών TUI, που είναι το μεγαλύτερο του κόσμου.Το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη, που άφησε πίσω του 10 Γερμανούς τουρίστες νεκρούς και η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας έχουν οδηγήσει σε 40% πτώση κρατήσεων για την Τουρκία.

euronews
15/01/2016 - 08:16VIDEO

Εκατοντάδες τζιχαντιστές έπεσαν νεκροί από τα πλήγματα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε Συρία και Ιράκ. Είναι η απάντηση της Άγκυρας στην πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη, που αποδίδεται στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου τόνισε πως ο στρατός θα εξακολουθήσει να πλήττει τους τζιχαντιστές, προκειμένου να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους στη μεθόριο, ενώ επισήμανε πως σε περίπτωση που χρειαστεί θα πραγματοποιηθούν και αεροπορικές επιδρομές.  

euronews
14/01/2016 - 13:08GRAPHIC
14/01/2016 - 10:05VIDEO

Το πρόσωπο του βομβιστή αυτοκτονίας που αιματοκύλισε την Κωνσταντινούπολη έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Haberturk. Κάμερα ασφαλείας σε κέντρο προσφύγων στην Κωνσταντινούπολη κατέγραψε τον τζιχαντιστή, που πέρασε πρόσφατα στην Τουρκία από την Συρία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γεννημένος στη Σαουδική Αραβία Ναμπίλ Φαντλί είχε μεταβεί εκεί για να καταγραφεί στις 5 Ιανουαρίου. Ήταν γεννημένος το 1988 και ζούσε στην Συρία.

euronews
Φόρτωση...