Βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία

STREAM
Ενεργό:797ημέρες| Ενημερώσεις:82
 
 
Συνεχής κάλυψη
07/04/2015 - 16:08VIDEO

Ένα ακόμα μέλος του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας αυτομόλησε και συστρατεύεται με το ακροδεξιό UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ. Πρόκειται για τον Μάικ Γουάιτχεντ. O Γουάιτχεντ, υποψήφιος με τους Τόρις, δήλωσε ότι παραιτήθηκε από το κόμμα. Την είδηση επιβεβαίωσε μέσω twitter και ο επικεφαλής του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ. Ωστόσο, εκπρόσωποι του Συντηρητικού κόμματος δήλωσαν ότι ο Γουάιτχεντ διεγράφη από το κόμμα, γιατί αρνήθηκε να στηρίξει υποψήφιό τους στις τοπικές εκλογές.

EURONEWS
08/04/2015 - 09:22VIDEO

Ένα μήνα πριν τις βρετανικές εκλογές, ο Τόνι Μπλερ κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το Εργατικό Κόμμα. Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε πως στηρίζει «100%» τον ηγέτη του κόμματος, Εντ Μίλιμπαντ και υποστήριξε ότι η χώρα θα βυθιστεί στο χάος αν επανεκλεγούν οι Συντηρητικοί.

EURONEWS
08/04/2015 - 09:27VIDEO

Αμφίρροπες αναμένεται να είναι οι βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαΐου στη Μεγάλη Βρετανία. Δύο είναι οι σταθερές μεταβλητές της επερχόμενης αναμέτρησης. Για την θέση του επόμενου ενοίκου της Ντάουνινγκ Στριτ θα μονομαχήσουν ο απερχόμενος πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο ηγέτης των Εργατικών, Εντ Μίλιμπαντ.

EURONEWS
Φόρτωση...