Βραβεία Νόμπελ 2014

STREAM
Ενεργό:65ημέρες| Ενημερώσεις:15
 
 
Συνεχής κάλυψη
10/12/2014 - 16:18ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι βραβευθέντες με το Νόμπελ Ειρήνης Μαλάλα Γιουσαφζάι και Κάιλας Σατιάρτι κρατούν τα βραβεία τους, καθώς αξιωματικός ασφαλείας απομακρύνει έναν διαδηλωτή που έχει εισέλθει στην αίθουσα κρατώντας τη σημαία του Μεξικού, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Νόμπελ Ειρήνης στο Δημαρχείο του Όσλο. Η Πακιστανή έφηβη Μαλάλα Γιουσαφζάι, η οποία είχε τραυματιστεί από πυρά των Ταλιμπάν, διότι αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και ο Ινδός ακτιβιστής Καϊλάς Σατιάρτι έλαβαν την Τετάρτη τα βραβεία Νόμπελ Ειρήνης τους, έπειτα από δύο ημέρες τιμητικών εκδηλώσεων για τις προσπάθειές τους όσον αφορά την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.

REUTERS
14/10/2014 - 10:20VIDEO

Καταχειροκροτούμενος γίνεται δεκτός από φίλους και συνεργάτες στην Τουλούζη, ο Ζαν Τιρόλ, λίγες στιγμές αφότου έχει ανακηρυχθεί νομπελίστας οικονομίας. Η σουηδική Ακαδημία αποφάσισε να του απονείμει το Νόμπελ για την έρευνα για τη ισχύ και τη ρύθμιση της αγοράς, καθώς και στο έργο του στον περιορισμό ισχυρών εταιριών, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή.

euronews
11/10/2014 - 16:02VIDEO

Ο Ινδός ακτιβιστής υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών Καϊλάς Σατιάρτι και η Πακιστανή έφηβη Μαλάλα Γιουσαφζάι είναι οι φετινοί νικητές του Νόμπελ Ειρήνης. Η Μαλάλα είναι η νεότερη πλέον κάτοχος Νόμπελ. Η 17χρονη Πακιστανή αγωνίζεται για το δικαίωμα των κοριτσιών στη σχολική εκπαίδευση.

euronews
Φόρτωση...