Ενταση στη Βενεζουέλα

STREAM
Ενεργό:1908ημέρες| Ενημερώσεις:88
 
 
Συνεχής κάλυψη
04/06/2014 - 11:35ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από Προεδρικό Μέγαρο Μιραφλόρες, απεικονίζεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο να μιλά σε ραδιοφωνική εκπομπή, με τον τίτλο «Σε επαφή με τον Μαδούρο», η οποία μεταδόθηκε απευθείας από το προεδρικό Μέγαρο στο Καράκας. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Μαδούρο δήλωσε ότι η αντιπολίτευση τελείωσε τον διάλογο που είχε ξεκινήσει από τον προηγούμενο Απρίλιο με σκοπό τον τερματισμό της πολιτικής κρίσης στη χώρα.

EPA
27/05/2014 - 11:25VIDEO

Με συντριπτική πλειοψηφία, δυο γυναίκες, η Πατρίσια Γκουτιέρεζ και η Ρόζα Μπραντονίσιο, κέρδισαν τις δημοτικές εκλογές στις πόλεις Σαν Κριστομπάλ και Σαν Ντιέγκο της Βενεζουέλας αντίστοιχα. Πρόκειται για τις συζύγους των απερχόμενων δημάρχων, οι οποίοι βρίσκονται στη φυλακή, μετά την άρνησή τους να συνεργαστούν με τις αρχές για την αντιμετώπιση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Οι δυο πόλεις αποτελούν προπύργια της αντιπολίτευσης.

EURONEWS
13/05/2014 - 11:23VIDEO

Αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν προσυγκέντρωση φοιτητών σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας. Έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών και δακρυγόνων, ενώ οι εκατοντάδες διαδηλωτές απάντησαν με πέτρες και ξύλα. Τις τελευταίες μέρες η αστυνομία διέλυσε τέσσερις καταυλισμούς διαδηλωτών σε ανατολικά προάστια του Καράκας με στόχο να βάλει φρένο στις αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις. Οι φοιτητές όμως επανήλθαν και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν.

euronews
09/05/2014 - 13:58VIDEO

Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε σήμερα από πυρά στο Καράκας στη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της δημοτικής αστυνομίας.

REUTERS
09/05/2014 - 10:09VIDEO

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν για πολλοστή φορά οι δρόμοι του Καράκας. Τουλάχιστον ένας αστυνομικός σκοτώθηκε από πυρά κατά τη διάρκεια των αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των αντικυβερνητικών διαδηλωτών. Τραυματίες υπήρξαν και από τις δύο πλευρές. Είχε προηγηθεί εκκαθαριστική επιχείρηση των δυνάμεων καταστολής σε 4 καταυλισμούς, τους οποίους είχαν στήσει οι διαδηλωτές σε σημεία της πρωτεύουσας.

EURONEWS
Φόρτωση...