Copa America: Νικήτρια η Αργεντινή στο ντέρμπι με την Ουρουγουάη

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 12:35
UPD:12:39
REUTERS/HENRY ROMERO
A- A A+

Η Αργεντινή ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Ουρουγουάη, της οποίας επικράτησε 1-0 για τη 2η αγωνιστική στον Β΄ όμιλο του Κόπα Αμέρικα.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε με κεφαλιά ο Κουν Αγκουέρο στο 57ο λεπτό δίνοντας τη νίκη στη «σελέστε», που μετά την απροσδόκητη ισοπαλία της πρεμιέρας (2-2) με την Παραγουάη, όταν είχε προηγηθεί 2-0 αλλά ισοφαρίστηκε, δεν είχε περιθώριο για άλλη απώλεια. 

Η «αλμπισελέστε», από την πλευρά της, είχε κάποιες ευκαιρίες στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Η Αργεντινή έφτασε στους 4 βαθμούς, όσους και η Παραγουάη που νίκησε 1-0 την Τζαμάικα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ενώ η Ουρουγουάη έχει 3 και το τελευταίο παιχνίδι της, απέναντι στους Παραγουανούς, είναι χωρίς αύριο.

Η Παραγουάη, από την πλευρά της, ήταν μέτρια αλλά κατόρθωσε να φτάσει στο τρίποντο χάρις στη γκάφα του τερματοφύλακα των Τζαμαϊκανών.

Στο 37ο λεπτό και σε μια μακρινή μπαλιά ο Κερ βγήκε από την εστία και προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι, όμως η μπάλα βρήκε στα πόδια του Μπενίτες και έτσι κατέληξε στα δίχτυα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις