«Χαστούκι» της Βερόνα στη Νάπολι

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 21:40
UPD:21:46
EPA/VENEZIA FILIPPO

Η Βερόνα έφτασε στους 32 βαθμούς, όσους και οι Ουντινέζε, Σασουόλο, ενώ η Νάπολι παρέμεινε στους 46 και την τρίτη θέση, ισόβαθμη της Λάτσιο που παίζει αύριο στο Τορίνο με την «γκρανάτα».

A- A A+

Πολύ μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Νάπολι πανηγύρισε στο «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι» η Βερόνα για την 27η αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα και απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις.

Η ομάδα του Αντρέα Μαντορλίνι, που ξεκίνησε και απόχε βασικούς τους Βαγγέλη Μόρα, Παναγιώτη Ταχτσίδη ενώ χρησιμοποίησε στο 71΄ τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (στη θέση του Ομπάντι), υποχρέωσε τους «παρτενοπέι» σε οδυνηρή ήττα, τρεις ημέρες μετά τη νίκη τους (3-1) επί της Ντιναμό Μόσχας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τα γκολ της γηπεδούχου, που έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τζάκοπο Σάλα στις καθυστερήσεις, σημείωσε ο «αγέραστος» Λούκα Τόνι στο 7ο και 51ο λεπτό. Η Βερόνα έφτασε στους 32 βαθμούς, όσους και οι Ουντινέζε, Σασουόλο, ενώ η Νάπολι παρέμεινε στους 46 και την τρίτη θέση, ισόβαθμη της Λάτσιο που παίζει αύριο στο Τορίνο με την «γκρανάτα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις