Τένις: Τζόκοβιτς-Νισικόρι στα ημιτελικά του Μαϊάμι

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 14:36
UPD:14:44
USA Today Sports/Geoff Burke
A- A A+

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους ημιτελικούς του τουρνουά στο Μαϊάμι νικώντας τον Άντι Μάρεϊ με 2-0 (7-5, 6-3), στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά τον περυσινό τελικό στο Wimbledon, που είχε βρει τον Σκοτσέζο να πανηγυρίζει.

Ο Σέρβος άσσος έφτασε έτσι στις 12 επιτυχίες (έναντι οκτώ ηττών) απέναντι στον αντίπαλό του, αν και ο Μάρεϊ είχε την ευκαιρία του στο τέλος του πρώτου σετ. Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 5-6 κι ενώ σέρβιρε για να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ υπήρξε μια αμφισβητούμενη φάση.

Ο πόντος δόθηκε στον «Νόλε» ενώ έπρεπε να κατοχυρωθεί στον Βρετανό, ο Μάρεϊ εκνευρίστηκε, έχασε το γκέιμ(και το σετ και στη συνέχεια η κατάσταση απλοποιήθηκε για τον Τζόκοβιτς.

Στα ημιτελικά ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, ο οποίος απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ με 2-1 (3-6, 7-5, 6-4) ύστερα από δυνατό αγώνα, ενώ οι υπόλοιποι δύο της τετράδας θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις Ναδάλ-Ράονιτς και Μπέρντιχ-Ντολγκοπόλοφ.

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών αναδείχθηκε επίσης και στις Γυναίκες, το συνθέτουν δε η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και η Να Λι. Η Σλοβάκα, που διάγει περίοδο μεγάλης φόρμας, νίκησε και απέκλεισε την Ανιέσκα Ραντβάνσκα (Πολωνία) με 2-1 (3-6, 7-6, 6-3), ενώ η Κινέζα επιβλήθηκε της Καρολίν Βοσνιάκι (Δανία) με 2-0 (7-5, 7-5).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις