Τένις: Αποκλεισμός για Παγδατή στο Μαϊάμι

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 11:05
UPD:11:22
EPA/ERIK S. LESSER

Ο Κύπριος πρωταθλητής αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του πολύ σημαντικού αυτού διεθνούς τουρνουά τένις, καθώς δεν κατόρθωσε να παύσει τη δυσμενή παράδοση που έχει οσάκις αντιμετωπίζει τον Τζο-Γουίλφριντ Τσόνγκα.

A- A A+

Στη φάση των «32» έμελλε να σταματήσει η πορεία του Μάρκου Παγδατή στο τουρνουά τένις του Μαϊάμι, που εντάσσεται στη σειρά Atp Masters 1000.

Ο Κύπριος πρωταθλητής αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του πολύ σημαντικού αυτού διεθνούς τουρνουά τένις, καθώς δεν κατόρθωσε να παύσει τη δυσμενή παράδοση που έχει οσάκις αντιμετωπίζει τον Τζο-Γουίλφριντ Τσόνγκα, αν και αυτή τη φορά έφτασε πολύ κοντά στη νίκη.

Ο Γάλλος τενίστας επικράτησε του Παγδατή κυριολεκτικά στο... «φίνις», αφού προηγήθηκε κερδίζοντας το πρώτο σετ 6-4, για να απαντήσει ο Παγδατής με 7-6 και να πάρει το τρίτο και τελευταίο σετ ο Τσόνγκα με 7-5. 

Στους «16» ο Γάλλος θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, Άντι Μάρεϊ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να νικήσει με 2-0 τον Φελιθιάνο Λόπεθ, επικρατώντας με 6-4 και 6-1 του αριστερόχειρα Ισπανού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις