Ολυμπιακός: Δανεικός στην Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 12:47
UPD:14:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ επέστρεψε στην πρώην ομάδα του, την Μπαστιά, καθώς παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της φετινής περιόδου, όπως ανακοίνωσε ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Γιαταμπαρέ, δεν κατόρθωσε να εγκλιματιστεί στην πειραϊκή ομάδα, καθώς μέτρησε μόλις εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκοράροντας ένα γκολ. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ στη γαλλική Μπαστιά», αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων».

Εν τω μεταξύ, υπομονή ως τα τέλη του μήνα θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ομάδας για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ η διάθεσή τους θα ξεκινήσει περίπου τέσσερις εβδομάδες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, που θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο επαναληπτικός στις 19 Μαρτίου, στο «Όλντ Τράφορντ». 

«Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τέσσερις περίπου βδομάδες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, ενώ η ανακοίνωση που θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παραλαβής αλλά και τις τιμές θα βγει νωρίτερα», υπογραμμίζεται -μεταξύ άλλων- στη σχετική ανακοίνωση. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις