Μίτσελ: «Να πάρουμε αήττητοι το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 20:14
UPD:20:22
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Να πάρει αήττητος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος στόχος του Μίτσελ, όπως δήλωσε ο ίδιος στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε αρχικά στο χθεσινό επιβλητικό 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι ήταν «προιόν» συνολικής δουλειάς, ενώ οι αλλαγές που έκανε ήταν «μέσα στο πρόγραμμα»: «Όλοι οι παίκτες έχουν μοιραστεί τη δουλειά μεταξύ τους. Παρόλο που πότε παίζει ο ένας και πότε παίζει ο άλλος, όλοι γνωρίζουν τη συνολική δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Αν δεν είχαμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας ότι δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο, αν δεν το πιστεύαμε και αν δεν είχαν αποδείξει οι ίδιοι οι παίκτες ότι μπορούν να τα καταφέρουν, δε θα προχωρούσαμε σε τόσες πολλές αλλαγές. Είναι, όμως, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να εφαρμοστεί. Και για αυτό το κάνουμε».

Αναφερόμενος στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Ατρόμητο είπε: «Είναι μία πολύ σταθερή ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά. Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θα είναι μία δύσκολη δοκιμή για εμάς. Όμως, τέτοια παιχνίδια ξέρουμε πως μας κάνουν καλό. Για παράδειγμα, τώρα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Αστέρα για το κύπελλο, καθώς ξέραμε πως είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε σωστά σε αυτό το παιχνίδι. Με όλο το σεβασμό και όλη την ταπεινότητα που έχουμε απέναντι στον Ατρόμητο, ελπίζουμε ότι θα συμβεί ξανά το ίδιο».

Όσον αφορά τη συνέχεια και τους στόχους του Ολυμπιακού, επισήμανε: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Φυσικά και θέλουμε να φθάσουμε αήττητοι στο τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο χωρίς να χάσουμε πουθενά. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε, όμως, πως οι αντίπαλοί μας είναι δύσκολες ομάδες. Τα παιχνίδια δεν είναι πάντα εύκολα. Και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε μία δύσκολη δοκιμασία μπροστά μας.  Πηγαίνουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια σαν να είναι το τελευταίο. Αυτή είναι η νοοτροπία μας».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις