Ολυμπιακός: Έχασε από τη Βαλένθια, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 01:13
UPD:17:00
EPA/KAI FOSTERLING

Ο πορτογάλος επιθετικός της Βαλένθια Χέλντερ Πόστιγκα (Κ) πανηγυρίζει το 2ο γκολ που σημείωσε

A- A A+

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στη Βαλένθια να πετύχει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού, στο τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων» ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μπανέγα στο 5΄ και ο Πόστιγκα στο 41΄ ήταν οι σκόρερ των «νυχτερίδων», που σαφώς βρίσκονται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την αδράνεια της άμυνάς του στο ξεκίνημα και στο τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο, μεσοεπιθετικά ήταν πολύ καλός και από καθαρή ατυχία δεν έφτασε στην ισοφάριση. Η ομάδα του Μίτσελ σε δεύτερο διαδοχικό φιλικό (σ.σ. μετά την Άντερλεχτ) έδειξε ότι άρχισαν να συνέρχεται και οι παίκτες βρίσκουν σιγά-σιγά τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Μήτρογλου στο 6΄ (κεφαλιά άουτ) και ο Αλβες με τις σπουδαίες επεμβάσεις που έκανε στα σουτ των Κάμπελ (19΄) και Ντομίνγκες (39΄) απέτρεψαν από τον Ολυμπιακό την επίτευξη ενός γκολ, ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με το Ζόνας στο 62΄. Ο ρυθμός του ματς στην επανάληψη δεν ήταν καλός, ιδιαίτερα μετά το πρώτο 15λεπτο, και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν από τις δύο ομάδες το θέαμα ήταν μέτριο.

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Highlights: Βαλένθια - Ολυμπιακός 2-1

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια στο "Μεστάγια".

Παρ΄ όλα αυτά η ελληνική ομάδα κατάφερε να μειώσει στο 85΄ με τον Φουστέρ σε 2-1. Ο Ολαϊτάν, δύο λεπτά μετά, σε συνεργασία με τον Φουστέρ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όπως φάνηκε από το ριπλέι ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Βαλένθια και σωστά δε μέτρησε το τέρμα.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μίτσελ: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Σιόβας, Μεντζανί, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Κάμπελ, Βάις, Τσόρι Ντομίνγκες, Μήτρογλου. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Μέγερι, Μανωλάς, Φουστέρ, Ολαϊτάν, Μασάντο, Σαβιόλα, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Σαλίνο.

                 «Όχι» στη Μπεσίκτας

Πρόταση 2 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας κατέθεσε η Μπεσίκτας, αλλά η διοίκηση την απέρριψε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις