Φουστέρ: «Για μένα είναι ιδιαίτερο ματς»

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 11:47
UPD:15:12
Icon/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Θα είναι πολύ ειδική στιγμή για εμένα που θα ξαναδώ το μωρό μου. Μακάρι να μπορούσα να σκοράρω στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, για να το αφιέρωνα στο παιδί μου. Θα ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα», είπε ο Νταβίντ Φουστέρ.

A- A A+

Το τελευταίο του σοβαρό τεστ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Καλλονή δίνει απόψε (23:00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία αρκετά ισχυρή ομάδα, που πρωταγων ιστεί τα τελευταία χρόνια στην πριμέρα ντιβιζιόν και τόσο για το Μίτσελ, όσο και για τους παίκτες το ματς με τις «νυχτερίδες» αποτελεί ένα «κρας τεστ» για το τι μπορεί να περιμένει κανείς από τον εφετινό Ολυμπιακό.

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

To Olympiacos TV ταξίδεψε με τον Φουστέρ και την υπόλοιπη ομάδα για την Βαλένθια. Ο Νταβίντ μας μίλησε για την πόλη που μεγάλωσε, για την μεγάλη του χαρά που θα δει την οικογένειά του και το γιo του Νίκο και φυσικά για το δυνατό φιλικό απέναντι στην Βαλένθια στο Μεστάγια!

Για το Νταβίντ Φουστέρ το φιλικό με την ισπανική ομάδα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς κατάγεται από ένα χωριό της συγκεκριμένης περιοχής και σήμερα θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει κάποια από τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως ο γιοςτου, Νίκο. Μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού ο 31χρονος επιθετικός μέσος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θα είναι πολύ ειδική στιγμή για εμένα που θα ξαναδώ το μωρό μου. Μακάρι να μπορούσα να σκοράρω στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, για να το αφιέρωνα στο παιδί μου. Θα ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα», είπε ο Φουστέρ και συνέχισε: «Θα είναι δύσκολος αγώνας. Η Βαλένθια είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, μία ιστορική ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας να ενθουσιαστεί με το παιχνίδι μας. Να του δώσουμε χαρά και μέρα με τη μέρα να βελτιώνουμε συνεχώς την εικόνα μας.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις