Για το διπλό στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 11:32
A- A A+

Το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει οδηγό του ομίλου θέλει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Καζάν απέναντι στην Ρουμπίν για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League (18:00, ΑΝΤ-1).

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι πηγαίνει στη Ρωσία με... φόρα από την Τούμπα και την εμφατική νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με 3-0 για την Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, το θετικό αποτέλεσμα με την Τότεναμ στη Θεσσαλονίκη (0-0) ήταν το έκτο διαδοχικό αήττητο για τον «Δικέφαλο» γεγονός το οποίο θα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο και οδηγό για τον σημερινό αγώνα με την ρωσική ομάδα.

Λίφτινγκ από Μπόλονι

Στα αμιγώς αγωνιστικά ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει έναν ΠΑΟΚ διαφορετικό από αυτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς με το καρέ της άμυνας να απαρτίζεται από τους Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Έτο. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Αρίας και ο Φωτάκης, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Γεωργιάδη αντίστοιχα. Πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Ίβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι εξής: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Λαζάρ, Μαλεζάς, Ρομπέρ, Τσουκαλάς και Παπάζογλου.

Θέλει το 2Χ2

Στον αντίποδα η Ρουμπίν Καζάν, γνωστή στο ελληνικό κοινό κυρίως από τα δύο περσινά ματς της στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό αλλά και για τη νίκη της στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να κάνει το δύο στα δύο στον όμιλο συνεχίζοντας να παραμένει

Οι Ρώσοι αναμένεται να παραχθούν με σχήμα 4-2-3-1. Ο Ριζίκοφ θα είναι στο τέρμα με την αμυντική διάταξη να απαρτίζεται από τους Μποτσέτι, Κούζμιν, Ανσάλντι και Νάβας. Μπροστά τους θα είναι οι Νομπόα και Νάτσο, ενώ πλάγια θα παίξουν οι Καραντενίζ (δεξιά), Βαλντέζ (κέντρο) και Κασάεφ (αριστερά) με επιθετική αιχμή τον Ντιαντιούν.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις