Νίκη με Στουρμ για να ελπίζει θέλει η ΑΕΚ

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 11:30
UPD:13:00

H νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ με τον Ισπανό τεχνικό να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1.

A- A A+

Η πληγωμένη ΑΕΚ ψάχνει τους τρεις βαθμούς και τη νίκη κόντρα στην Στουρμ Γκρατς (ΑΝΤ1 20.00) για να εξιλεωθεί από την βαριά ήττα στην Τούμπα και να συνεχίζει να ελπίζει για πρόκριση στο Europa League.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα με 3-0 στην Τούμπα παρουσιάζοντας μία εικόνα που προβλημάτισε. Η άμυνα για άλλη μία φορά ήταν σε άσχημη κατάσταση και τα κενά πολλά κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ.

Μ. Χιμένεθ: Πρέπει να κερδίσουμε

Μ. Χιμένεθ: Πρέπει να κερδίσουμε

Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο και ακολουθούν τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό. Έτσι, η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ με τον Ισπανό τεχνικό να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αραμπατζής, η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Κοντοέ, Κάλα, Δέλλα και τον Λαγό. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βάργκας και Γκερέιρο με τον Μπέλεκ στην κορυφή της επίθεσης και τους Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο από δεξιά προς τα αριστερά να είναι η τριάδα πίσω του.

Με προβλήματα και η Στούρμ

Στην Στουρμ Γκρατς η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Οι πρωταθλητές Αυστρίας είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό έχοντας αποκλειστεί από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Φράνκο Φόντα αντιμετωπίζει με την σειρά του αρκετά προβλήματα, αφού εκτός είναι οι βασικοί Γκράτσαϊ και Κίεναστ.

Οι Αυστριακοί θα παραταχθούν με τους Καβλινα, Στάνφεστ, Νοϊχολντ, Μπουργκστάλερ, Ποπχάντζε, Βολφ, Κλεμ, Ζόιμελ, Βέμπερ, Μποντούλ, Σάμπιτς.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις