Έκανε το καθήκον της η ΑΕΚ

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 00:09

A- A A+

Εστω και στο τέλος η Ένωση κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, νίκη που της επέτρεψε να μην τερματίσει τελευταία στον όμιλό της, καθώς κάλυψε τη διαφορά της ήττας από τους Αυστριακούς στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-1 (τρίτη θέση).

Με την εμφάνισή της, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι στο 50ο δευτερόλεπτο με τον Σιαλμά, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου απέδειξε ότι οι πέντε συνεχόμενες νίκες που έχει στη Super League δεν ήταν…πυροτέχνημα, αλλά προϊόν σωστής δουλειάς που γίνεται από τη ημέρα που ανέλαβε ο 41χρονος τεχνικός.

Στο 10΄ ο Μανωλάς με σουτ και στο 43΄ ο Μπερνς με το στήθος έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «κιτρινόμαυρους». Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου για να πετύχουν το γρήγορο γκολ και τα κατάφεραν με τον Κάιντς στο 58΄ (μετά το σουτ που έκανε η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Μανωλά και αιφνιδίασε τον Κωνσταντόπουλο).

Ο Κλωναρίδης, όμως, στο 77΄ έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των Αυστριακών για να φτάσουν τουλάχιστον, στην ισοπαλία. Με ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα ο νεαρός μέσος «σφράγισε» τη νίκη της ΑΕΚ (3-1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις