Παναθηναϊκός: Νέοι Αραβες επενδυτές στο προσκήνιο

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 13:09
UPD:14:03

A- A A+

Το fund αυτό, μάλιστα, εμφανίζεται ότι έβαλε το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ στη μεγαλύτερη τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας, την National Commercial Bank δεσμευμένα στο όνομα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα ονόματα όσων βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση δεν έχουν γίνει γνωστά, με τον Βλάση Τσάκα, όμως, να δηλώνει στην εφημερίδα SportDay ότι η όποια πρόταση θα έρθει μέσα στο προσεχές σαββατοκύριακο.

«Η πρόταση από τον νέο πρίγκιπα είναι γεγονός και θα βρίσκεται εδώ μέσα στο σαββατοκύριακο. Έχει φιλοδοξίες, θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και προτεραιότητά του είναι το γήπεδο. Μ' αυτόν θα πάμε καλά. Είναι πιο σωστός, ώριμος στις αποφάσεις του, γιατί είναι γύρω στα 40 και δεν θα κάνει πίσω. Τον περιμένουμε να πάρει τον Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πάντως σε σχέση με τα όσα έλεγε για τον Αλ Σαούντ, ο Βλάσης Τσάκας έκανε στροφή 180 μοιρών, τονίζοντας τώρα πως «εδώ και δύο μήνες το έψαχνα γιατί έβλεπα ότι με τον Αλ Σαούντ δεν προχωρούσε το θέμα. Δεν λέω ψέματα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ήταν ασυνεπής».

Εν τω μεταξύ, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, δήλωσε ότι παραιτείται από την υπόθεση γιατί ο Αλ Σαούντ φάνηκε ασυνεπής, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις