Γκαρσία: Είμαι πολύ ευχαριστημένος

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 22:56
UPD:22:57
MotionTeam/ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
A- A A+

Ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παικτών του δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, που είδε τον ΠΑΟΚ να αποχαιρετά την Ευρώπη για φέτος μένοντας στο 0-0 με τη Γρανάδα και αφήνοντας τους Ισπανούς δεύτερους στον 5ο όμιλο.

«Σήμερα, έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έπαιξαν καλά, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο για να βρουν ρυθμό κάποιοι παίκτες για την Κυριακή. Η ομάδα ήταν καλή και μου άρεσε. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, ήθελαν τη νίκη», υπογράμμισε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Όπως εξήγησε «τα δίνουν όλα και αυτό με κάνει να είμαι ευχαριστημένος. Στο ποδόσφαιρο όποιος βάζει το γκολ παραπάνω, νικά. Είναι σημαντικό πως κρατήσαμε το "μηδέν". Το γκολ είναι λεπτομέρειες, μερικές φορές έρχεται και άλλες όχι. Το σημαντικό είναι να κάνουμε ευκαιρίες, στο άλλο παιχνίδι θα έρθουν και τα γκολ».

Ο Γκαρσία ρωτήθηκε αν θεωρεί πως είναι άδικο που δεν προκρίθηκε η ομάδα του. «Ένα κλικ ήταν για την πρόκριση. Είμαι ικανοποιημένος, όμως, γιατί μπορώ να ζητάω πράγματα από τους παίκτες μου και να ανταποκρίνονται», απάντησε.
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις