Europa League: Βλέπουν τελικό Ατλέτικο και Μαρσέιγ

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 00:03
UPD:00:07
EPA/SEBASTIEN NOGIER
A- A A+

Οι Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό του Europa League, στις 16 Μαΐου στο Stade de Lyon.

Ο αγώνας στο «Εμιρέιτς» ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους «ροχιμπλάνβκος», καθώς μόλις στο 10ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βρσάλκο με δύο κίτρινες κάρτες.

Η απόφαση εξόργισε τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Κλεμάν Τουρπάν, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο τεχνικός των Ισπανών.

Ο Λακαζέτ άνοιξε το σκορ στο 61΄, αλλά η Ατλέτικο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γκριεζμάν στο 82΄ και, πλέον, έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα, στο «Wanda Metropolitano».

Με την 8η νίκη σε 9 ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει στο «Βελοντρόμ» (ένα τελείωσε ισόπαλο), η Μαρσέιγ επιβλήθηκε 2-0 της Σάλτσμπουργκ, με τον Κώστα Μήτρογλου στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Τοβέν στο 15΄ από προσπάθεια του Παγέ άνοιξε το σκορ (χρησιμοποίησε το χέρι του) και ο Ενγιέ στο 63΄, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις