Αθλητικά
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 00:03

Europa League: Βλέπουν τελικό Ατλέτικο και Μαρσέιγ

Οι Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό του Europa League, στις 16 Μαΐου στο Stade de Lyon.

Οι Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό του Europa League, στις 16 Μαΐου στο Stade de Lyon.

Ο αγώνας στο «Εμιρέιτς» ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους «ροχιμπλάνβκος», καθώς μόλις στο 10ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βρσάλκο με δύο κίτρινες κάρτες.

Η απόφαση εξόργισε τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Κλεμάν Τουρπάν, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο τεχνικός των Ισπανών.

Ο Λακαζέτ άνοιξε το σκορ στο 61΄, αλλά η Ατλέτικο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γκριεζμάν στο 82΄ και, πλέον, έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα, στο «Wanda Metropolitano».

Με την 8η νίκη σε 9 ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει δώσει στο «Βελοντρόμ» (ένα τελείωσε ισόπαλο), η Μαρσέιγ επιβλήθηκε 2-0 της Σάλτσμπουργκ, με τον Κώστα Μήτρογλου στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Τοβέν στο 15΄ από προσπάθεια του Παγέ άνοιξε το σκορ (χρησιμοποίησε το χέρι του) και ο Ενγιέ στο 63΄, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.