Μπάσκετ: Προπόνηση ενόψει Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 20:20
UPD:20:31
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα

A- A A+

Στην κορυφή της Α1 παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά το σημερινό του «περίπατο» με 69-55 επί του Άρη στο πιο σημαντικό ματς της 18ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής.

Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Πάτρικ Γιανγκ, οι «ερυθρόλευκοι» δε συνάντησαν κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στους Θεσσαλονικείς, που φάνηκε ξεκάθαρα ότι είχαν το μυαλό τους περισσότερο στον τελικό του Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό (18/02), παρά στο αποψινό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Για τον Ολυμπιακό, που έκανε το 9/9 στο ΣΕΦ (17η νίκη συνολικά), ο αγώνας ήταν μία γερή πρόβα ενόψει του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Euroleague με την Φενέρμπαχτσε στις 23/02 στην Κωνσταντινούπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και μπορεί στην επίθεση να είχαν κάποια προβλήματα, αλλά δεν πιέστηκαν καθόλου από τον αντίπαλό τους κι έφτασαν άνετα στο στόχο τους.

Ο Γκριν με 14 πόντους ήταν ο κορυφαίος σκόρερ των Πειραιωτών, ενώ στους 13 σταμάτησε ο Καββαδάς για λογαριασμό του Άρη. Επτά λεπτά πριν το φινάλε αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ ο Ιωάννης Παπαπέτρου με χτύπημα στα πλευρά. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις