Σφαιρόπουλος: Κλειδί η βελτίωση στην άμυνα

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 00:55
UPD:01:06
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον σημερινό αγώνα.

A- A A+

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του μετά το «χαστούκι» από την Αρμάνι ήταν και το δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

«Προερχόμασταν από ένα κακό παιχνίδι και μια ήττα, αλλά η αντίδρασή μας ήταν πολύ καλή. Βελτιωθήκαμε πολύ στην άμυνα και αυτή η βελτίωση ήταν το κλειδί για να νικήσουμε», είπε.

«Αν και μπήκαμε καλά, στο δεύτερο μέρος δώσαμε εύκολους πόντους στην Μπάμπεργκ (45), αλλά μπορώ να πω ότι τους ωθήσαμε να παίξουν διαφορετικά από ό,τι τους αρέσει να παίζουν. Παίζουν με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας ψάχνοντας ελεύθερα σουτ, αλλά σήμερα σπάσαμε αυτή την ταχύτητα και δεν δώσαμε πολλά τρίποντα», συνέχισε.

«Αξίζαμε τη νίκη, γιατί από την αρχή ήμασταν μπροστά και ελέγχαμε το ματς. Ήταν σημαντικό ότι αντιδράσαμε σωστά στο πρόβλημα με τον Πρίντεζη, που είχε έναν μυϊκό σπασμό και αποφασίσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε» δήλωσε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Πρίντεζης θα παίξει τη Δευτέρα εναντίον του Παναθηναϊκού απάντησε «είναι πολύ νωρίς, δεν ξέρω»

Και κατέληξε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια αυτοσυγκέντρωση. Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας για τη βοήθειά τους. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και δεν υπάρχει εύκολο ματς. Όσο πάμε προς το τέλος η σημασία κάθε αγώνα είναι μεγαλύτερη, γι’ αυτό κι έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Θέλω να δω ξανά το γήπεδο γεμάτο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις