Super League: Ντέρμπι «απογοητευμένων» στη Λεωφόρο

Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 14:08
UPD:14:50
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο ντέρμπι των... απογοητευμένων, λοιπόν, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν ανακοινώσει ότι θα απέχουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας

A- A A+

Η 13η αγωνιστική ξεκίνησε χθες με τρία παιχνίδια, αλλά το.. κυρίως μενού θα σερβιριστεί σήμερα και σε αυτό ξεχωρίζει αναμφίβολα το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «πράσινων», που διάγουν μια προβληματική περίοδο, όπως και ο αντίπαλός τους.

Στο ντέρμπι των... απογοητευμένων, λοιπόν, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν ανακοινώσει ότι θα απέχουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Η αρχή στο σημερινό πρόγραμμα γίνεται με τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Λεβαδειακό, στις 15:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πριν από μία εβδομάδα, στην ίδια έδρα, οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν ισοπαλία στην Κέρκυρα και κατέγραψαν την πρώτη εντός έδρας απώλεια στο πρωτάθλημα ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια.

Στις υπόλοιπες δύο συναντήσεις, που θα ξεκινήσουν στις 17:15, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στη Λάρισα τον Ατρόμητο και η Ξάνθη τον Αστέρα Τρίπολης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις