Super League: Η Κέρκυρα «προσγείωσε» και την ΑΕΚ

Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 21:38
UPD:21:41
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Σε «εξολοθρευτή» των μεγάλων εξελίσσεται η Κέρκυρα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού μετά το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από μία εβδομάδα οι «Φαίακες» σταμάτησαν απόψε, στο νησί τους αυτή τη φορά και την ΑΕΚ, αποσπώντας ισοπαλία 1-1,

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν πάντως κακή στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που ανήκε ολοκληρωτικά στην Ένωση. Οι παίκτες του Ζοζέ Μοράις δεν κατόρθωσαν όμως να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και πέταξαν δύο πολύτιμους βαθμούς στο Ιόνιο πέλαγος.
 
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ νωρίς, όταν στο 14ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από αριστερά ο Λαμπρόπουλος σηκώθηκε στο πρώτο δοκάρι και με ανάποδη κεφαλιά νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 0-1.
 
Η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία για να πάρει σαφές προβάδισμα νίκης στο 28΄, όταν το σουτ του Αραβίδη λίγο έξω από την περιοχή έφερε τον Κουτζαβασίλη να μην κάνει καλή εκτίμηση της φάσης, αλλά η μπάλα, μετά την παρεμβολή του, βρήκε το δεξί δοκάρι του και στη συνέχεια ο Έλληνας γκολκίπερ πρόλαβε τον Γιόχανσον.

Στο 38΄, από μπαλιά του Αλμέιδα ο Μάνταλος έπιασε απευθείας το σουτ αλλά ο Κουτζαβασίλης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά γωνία.

Αφού δεν δέχθηκαν δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν στην επανάληψη, ισορρόπησαν τον αγώνα και τελικά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Τουράμ στο 74΄.

Στο σημείο εκείνο και ύστερα από αδράνεια του Ντίντακ ο Σπίνουλας γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Λαμπρόπουλος δεν μπόρεσε να τη βρει και ο επιθετικός της Κέρκυρας διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις