Η ICAP Group κυκλοφόρησε τη νέα Κλαδική Μελέτη «Λογισμικό & Υπηρεσίες Πληροφορικής 2016»

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 11:42
UPD:11:45
A- A A+

Η Μελέτη περιλαμβάνει εκτενή ποσοτική και ποιοτική ανάλυση της αγοράς, η οποία βασίζεται κυρίως στην πρωτογενή έρευνα που πραγματοποιείται στις ίδιες τις επιχειρήσεις και παράλληλα αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα δευτερογενή στοιχεία που αφορούν τον κλάδο.

Στον τομέα του λογισμικού και των υπηρεσιών πληροφορικής δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός εταιρειών, οι μεγαλύτερες από τις οποίες παρέχουν ευρύ φάσμα υπηρεσιών πληροφορικής, ενώ ορισμένες εξ’ αυτών αποτελούν θυγατρικές των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως. Οι γενικότερες οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν τους διάφορους κλάδους-πελάτες των εταιρειών πληροφορικής και σε πολλές περιπτώσεις διαμορφώνουν ανάλογα τη ζήτηση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Παρόλο που υπήρξε μια σχετική μείωση σε επίπεδο πωλήσεων για τις εταιρείες του κλάδου τα τελευταία χρόνια, η κερδοφορία τους παρέμεινε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Μέσα από την Μελέτη θα ενημερωθείτε για τις τάσεις και τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς. Εκτιμώνται τα μερίδια των κυριότερων επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται εκτενής χρηματοοικονομική ανάλυση με βάση σημαντικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες που καλύπτουν την τελευταία πενταετία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την αγορά της Κλαδικής Μελέτης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Customer Care της ICAP στο 210 7200050.

Προτεινόμενα για εσάς