Δελτία Τύπου

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022
16:26
H Kaizen Gaming κορυφαία εταιρία παγκοσμίως για το 2022.

Η Kaizen Gaming απέσπασε την υψηλότερη παγκόσμια διάκριση για την αγορά του online gaming, στα EGR Awards, τα οποία θεωρούνται τα «Όσκαρ» του κλάδου, με την ανάδειξή της ως κορυφαία εταιρία διεθνώς για το 2022, διαγωνιζόμενη ανάμεσα στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες του χώρου.

09:21
Οι Iron Brothers δίνουν το παρών στο πρώτο Ironman της Αθήνας με τη στήριξη της Kaizen Gaming

O Πέδρο και ο Μιγκέλ Πίντο, δύο αδέρφια από την Πορτογαλία, γνωστοί διεθνώς ως Iron Brothers, συνθέτουν το σύγχρονο παράδειγμα θέλησης, με την ιστορία τους να αποτελεί αληθινή έμπνευση αλλά και το πλέον ηχηρό μήνυμα για τη συμπερίληψη στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022
15:50
Μία νέα σελίδα στην ιστορία της Παγκρήτιας Τράπεζας

Ολοκληρώθηκε με πλήρη κάλυψη η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. συνολικού ποσού € 98,7 εκ. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της ΑΜΚ, η τράπεζα αλλάζει σελίδα και αποκτά νέα δυναμική.  

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022
15:25
SABO S.A: Εγκαινιάζει το νέο εργοστάσιο ανακύκλωσης απορριμμάτων στο Καζακστάν!

Η SABO μόλις εγκαινίασε τη νέα Μονάδα Ανακύκλωσης Αποβλήτων στο Καζακστάν, παραδίδοντάς τη «με το κλειδί στο χέρι» στο δήμο Ust-Kamenogorsk της χώρας. Πρόκειται για το δεύτερο «turnkey plant», μετά τη ΜΕΑ Αλεξανδρούπολης, που η εταιρεία κατασκευάζει εντός του 2022, αυτή τη φορά εκτός συνόρων. Τα εγκαίνια του νέου έργου έλαβαν χώρα παρουσία των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυβερνητικών στελεχών του Καζακστάν καθώς και εκπροσώπων της ελληνικής SABO.

09:33
1ο Nevronas FESTival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 28-30 Οκτωβρίου!

Άνθρωποι από τους χώρους της μουσικής, του χορού, του θεάτρου, της φωτογραφίας, των εικαστικών αλλά και της επιστήμης, της τεχνολογίας και όλων των εφαρμογών προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία θα βρεθούν από τις 28 έως και 30 Οκτωβρίου 2022 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Μία διοργάνωση των nevronas.gr, της Αβάλης, της AccessLab και του Συλλόγου +οικία.

09:20
Νέα εποχή για την AXIA Hospitality

Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων και πωλήσεων, το επόμενο βήμα για την AXIA Hospitality ήταν αναπόφευκτο, αφού πλέον επεκτείνει το portfolio των υπηρεσιών της και εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του management & leasing ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022
16:49
Ο όμιλος Interamerican απέσπασε 5 βραβεία στα Content Marketing Awards

Οι ενέργειες στρατηγικής επικοινωνίας της Interamerican και ταυτόχρονα του direct brand Anytime, βραβεύθηκαν πολλαπλά από τον θεσμό Content Marketing Awards 2022, σε πρόσφατη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου.

16:25
P&G και Θανόπουλος: Ενώνουν δυνάμεις για τη δημιουργία ενός νέου Πάρκου Τσέπης στην Κηφισιά

Στο πρόγραμμα της P&G «Δημιουργούμε πάρκα τσέπης, κάνουμε τις πόλεις μας πιο βιώσιμες», η Θανόπουλος συμμετέχει συμβάλλοντας στη δημιουργία του 13ου πάρκου τσέπης.

16:11
Στην Atradius Hellas το management της Atradius Romania

Το management της τοπικής εταιρείας του ομίλου Atradius στη Ρουμανία ανέλαβε επίσημα από 1η Οκτωβρίου η Atradius Hellas, η οποία διαθέτει ήδη εμπειρία 25 ετών στις ασφαλίσεις πιστώσεων, κατέχοντας θέση market leader στην Ελλάδα.

16:05
«Back to the Future», η νέα καμπάνια KALOGIROU για τo Φθινόπωρο- Χειμώνα 2022- 23 αφιερωμένη στα εκλεκτικά ταξίδια της μόδας στον χρόνο.

Οι αναμνήσεις μετατρέπονται σε όνειρα και τα όρια του χρόνου εξετάζονται δημιουργικά μέσα από τη νέα καμπάνια της KALOGIROU για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2022- 23. Σε αυτό το εξαιρετικό fashion videο και τη σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Back to the Future», οι αναφορές από το χθες μετατρέπονται σε τάσεις που πρωταγωνιστούν στο τώρα. Το παρελθόν εκρήγνυται δημιουργικά στο σήμερα: ένα μεγάλο βήμα στο παρελθόν, ένα ακόμη μεγαλύτερο στο μέλλον της μόδας και της αισθητικής.