Π. Καμμένος: Εκτός ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ ο Π. Χαϊκάλης

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 20:09
UPD:05/09/2015 02:39
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

«Πρέπει να αλλάξει και ο κ. Μεϊμαράκης , δεν θα έλεγε ποτέ ο Κώστας Καραμανλής ή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τη λέξη «αυτοφωράκιας», σημείωσε ο κ. Καμμένος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι είχε συνάντηση την Πέμπτη με τον κ. Χαϊκάλη και έκανε λόγο για μεγάλο δίλημμα, το οποίο συνίστατο στο να αδικήσει τον κ. Χαϊκάλη, ή να συμπαρασύρει όλους τους άλλους υποψήφιους σε έναν προεκλογικό αγώνα που θα στηριζόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Όπως ανέφερε, ο κ. Χαϊκάλης του παρουσίασε έγγραφα, ωστόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι, από τη στιγμή που η υπόθεση με την off shore δεν έχει ξεκαθαρίσει, ο κ. Χαϊκάλης θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «στήσιμο στην υπόθεση Χαϊκάλη», ενώ διερωτήθηκε γιατί η Επιτροπή του Πόθεν Έσχες της Βουλής παρέπεμψε την εξέταση της υπόθεσης μετά τις εκλογές.

Όπως διευκρίνισε, πάντως, ο κ. Χαϊκάλης παραμένει στο κόμμα, ενώ πρόσθεσε ότι όταν ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση, η αποκατάστασή του θα είναι πλήρης.

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήθελε Grexit, για να μείνουν τρία εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε αλλο σημείο της συνέντευξης.

Όπως διευκρίνισε, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που «αποφασίσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια μας, τα κόμματά μας και τη συνείδησή μας,  για να μην πυροβολήσουμε την Ελλάδα».

Ο κ. Καμμένος στάθηκε στην ανάγκη η Λέσβος να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ερωτηθείς αν θα επέστρεφε στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι το κόμμα έχει αλλοιωθεί.

«Πρέπει να αλλάξει και ο κ. Μεϊμαράκης, δεν θα έλεγε ποτέ ο Κώστας Καραμανλής ή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τη λέξη "αυτοφωράκιας"», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Όπως ανέφερε, η Νέα Δημοκρατία εξελίχθηκε σε «συνήγορο» του ΠΑΣΟΚ. «Σε αυτό το κόμμα δεν μπορώ να επιστρέψω», υπογράμμισε και τόνισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τον κ. Βενιζέλο.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, παρατήρησε ότι πάντα βγάζουν τους ΑΝΕΛ εκτός Βουλής, ενώ τόνισε ότι «έπεσαν έξω και με το δημοψήφισμα».

 

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή