Ντουρμάζ: Είμαι εκνευρισμένος...

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 14:54
UPD:15:18
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Προχθές το βράδυ ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε στην UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τα ονόματα των Νταβίντ Φουστέρ και Τζίμι Ντουρμάζ να αποτελούν τις "ηχηρές" απουσίες από αυτή.

Ουδείς από τους δύο άσους του πρωταθλητή ευχαριστήθηκε απ΄ αυτή την εξέλιξη, με τον Ισπανό να εκδηλώνει την πικρία του χθες και τον Σουηδό διεθνή να τοποθετείται σήμερα, με δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Ντουρμάζ έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει των υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Euro 2016 και, όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για το θέμα.

«Όλοι θα ήταν εκνευρισμένοι στη θέση μου. Ήταν μία έκπληξη. Όλα ήταν υπέροχα πριν έρθω εδώ για να ενσωματωθώ στην Εθνική. Είχα παίξει σε όλα τα παιχνίδια και είχα καλή επικοινωνία με τον προπονητή και την ομάδα» είπε ο διεθνής εξτρέμ.

«Θα δούμε τι θα γίνει όταν θα επιστρέψω. Θα δω τι έχουν να μου πουν. Δεν νομίζω είναι σωστό να πάρω τηλέφωνο. Θέλω να καθίσω μαζί τους, να τους κοιτάξω στο πρόσωπο και να ακούσω τι θα μου πουν» συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις