Βολές Δ. Στρατούλη κατά ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή τις συντάξεις

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 14:59
UPD:15:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας, Δ. Στρατούλης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Πυρά κατά της «παραιτηθείσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας, Δ. Στρατούλης, κατηγορώντας τα δύο κόμματα ότι χρησιμοποιούν την Επιτροπή Σοφών «ως πολυτελές χαρτί περιτυλίγματος προκειμένου να συγκαλύψουν τη μνημονιακή τους δέσμευση για νέα κατεδάφιση των συντάξεων».

Όπως δήλωσε ο κ. Στρατούλης, «οι αλλαγές στο ασφαλιστικό που προτείνει η λεγόμενη Επιτροπή Σοφών, αποτελούν πιστό αντίγραφο των επιταγών του 3ου μνημονίου για νέες μειώσεις κύριων συντάξεων και εξαφάνιση επικουρικών συντάξεων, για κατεδάφιση των κατωτάτων συντάξεων, για νέες αυξήσεις ορίων ηλικίας με κατάργηση θεμελιωμένων ασφαλιστικών δικαιωμάτων, για νέες αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών για αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες και κυρίως για σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ».

«Γίνεται πλέον σαφές ότι η παραιτηθείσα κυβέρνηση με την αιφνιδιαστική προκήρυξη των εκλογών είχε ως βασικό στόχο να υποκλέψει την ψήφο του λαού και κυρίως των συνταξιούχων, πριν προλάβουν να καταλάβουν τι τους επιφυλάσσει το 3ο μνημόνιο», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή