«Κλείδωσε» το ντιμπέιτ Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Πιθανότατα στις 9 Σεπτεμβρίου η τηλεμαχία όλων των πολιτικών αρχηγών
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 10:56
UPD:11:02
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η τηλεμαχία Αλέξη Τσίπρα - Βαγγέλλη Μεϊμαράκη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, όπως είχε προτείνει χθες το μεσημέρι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και έγραψε το naftemporiki.gr.

A- A A+

Του Δημήτρη Χατζηνικόλα

«Κλείδωσε» χθες το πρώτο ντιμπέιτ εδώ και έξι χρόνια μεταξύ των προέδρων των δύο μεγάλων κομμάτων, υπήρξε όμως εμπλοκή της τελευταίας στιγμής όσον αφορά στην τηλεοπτική αναμέτρηση όλων των πολιτικών αρχηγών.

Η τηλεμαχία Αλέξη Τσίπρα - Βαγγέλλη Μεϊμαράκη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, όπως είχε προτείνει χθες το μεσημέρι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και έγραψε το naftemporiki.gr.

Στον αέρα παραμένει η τηλεοπτική αναμέτρηση όλων των πολιτικών αρχηγών λόγω κολλήματος της κ. Φώφη Γεννηματά επειδή για τις 10 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση. Πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του φαίνεται πως είναι η 9η Σεπτεμβρίου. 

Στο θέμα του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν ότι είχε περάσει από την ελληνική Βουλή με τη στήριξη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού στις 15 Ιουλίου κατ' απαίτηση της τρόικας, παρά τη χθεσινή διάψευση της Κομισιόν.

Σύμφωνα πάντως με τελευταίες πληροφορίες, προωθείται το «πάγωμα» του μέτρου από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, μέχρι η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες να αντιμετωπίσει οριστικά το θέμα.

Την ίδια ώρα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποφασίσει να κρατήσουν ψηλά στη φρασεολογία τους τα περί αυτοδυναμίας και, όπως σημειώνουν, το θέμα των συνεργασιών «θα μας απασχολήσει στις 21 Σεπτεμβρίου αν δεν επιτευχθεί ο βασικός στόχος της αυτοδυναμίας».

Τέλος, σήμερα αναμένεται να κριθεί και η συμμετοχή του Μανώλη Γλέζου στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας μετά από συνάντηση που θα έχει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή