Super League: Μεγάλη νίκη ο Ατρόμητος στα Χανιά με 2-1 τον Πλατανιά

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 23:33
UPD:23:41
INTIME SPORTS
A- A A+

Η ομάδα που δεν ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή που πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πλατανιάς ήταν ανώτερος από τον Ατρόμητο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος η ομάδα του Περιστερίου ήταν εκείνη που πήρε το «τρίποντο» (2-1).

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους Χανιώτες που γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα τους κι από νωρίς μπαίνουν σε περιπέτειες.

Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Πλατανιάς, απέναντι σε έναν αγνώριστο Ατρόμητο. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και- ιδιαίτερα -από τη δεξιά πτέρυγα με τους Αποστολόπουλο και Κουλιμπαλί δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ατρόμητου. Οι φιλοξενούμενοι, εάν εξαιρέσει κανείς μία φάση στο πρώτο μέρος με τον Μαρσελίνιο, δεν μπήκαν καθόλου στο πνεύμα του αγώνα, βρίσκονταν μόνιμα σε θέση άμυνας, ενώ στο δημιουργικό κομμάτι ήταν ελάχιστες οι φορές που άλλαξαν δυο-τρεις πάσες.

Οι Χανιώτες απείλησαν δύο φορές στα πρώτα λεπτά με τα σουτ του Μιλούνοβιτς και στο 19΄, έστω και με τυχερό τρόπο, άνοιξαν το σκορ. Πάλι από δεξιά ο Αποστολόπουλος έβγαλε την χαμηλή σέντρα και στην προσπάθειά του να διώξει ο Κυβρακίδης έστειλε άθελά του μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά της βρήκε πάνω στο σώμα του αμυντικού των «κυανόλευκων» και με το αυτογκόλ αυτό έγινε το 1-0.

Το γκολ όχι μόνο δε «ξύπνησε» τους παίκτες του Γρηγορίου, αντίθετα, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους, που σο 21΄ απείλησαν ξανά με τον Αποστολόπουλο, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ που ήλεγχε την φάση. Ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» το «τρίποντο» στο 36΄ με τον Κουλιμπαλί να πιάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

«Άλλη ομάδα» ήταν ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα της επανάληψης. Με την είσοδο των Λε Ταλέκ και Μπρίτο, αλλά και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν από τον Γρηγορίου οι «κυανόλευκοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη γρήγορη ισοφάριση. Στόχος που έγινε πραγματικότητα στο 50΄ με την κεφαλιά του Λε Ταλέκ μετά τη σέντρα του Μαρσελίνιο.

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν μετά το 60΄ και να απειλούν με το δεύτερο γκολ στο 75΄, όταν το φάουλ του Μιλούνοβιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Παράσχου πίεσε για το γκολ, αλλά αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 85΄ από το φάουλ του Ούμπιδες η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ναπολεόνι και με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-2. Δύο λεπτά πριν το τέλος από τη σέντρα του Μενδρινού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φυτανίδη χωρίς να δοθεί η παράβαση από τον Θάνο (πέναλτι).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις