Σούπερ Λίγκα: Αυλαία της 2ης αγωνιστικής στα Χανιά

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 14:33
UPD:14:35
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑ
A- A A+

Η δεύτερη αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται απόψε στο γήπεδο των Περιβολίων, όπου ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στις 21:30 (Novasports 1).

H ομάδα των Χανίων καλείται να αφήσει πίσω τη βαριά ήττα της πρεμιέρας απέναντι στην ΑΕΚ και να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα, ενώ το συγκρότημα των δυτικών προαστίων μετά το «αντίο» στο Γιουρόπα Λιγκ στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Την πρώτη αγωνιστική ο Ατρόμητος, που προέρχεται από την ήττα (0-3) και τον αποκλεισμό της Πόλης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, νίκησε δύσκολα τον Λεβαδειακό και επιζητεί να διπλασιάσει τις επιτυχίες του.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιώργος Παράσχος, δεν υπολογίζει στους  Ράμος, Τσουράκη, Δημήτρη και Τζιμόντζι, αλλά έχει στην αποστολή ως «νέο πρόσωπο» τον Πάγκαλο

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κόπωσης από τα συνεχή παιχνίδια. Ως εκ τούτου αναμένεται να κάνει ένα περιορισμένο ροτέισον, δίνοντας θέση στην αρχική ενδεκάδα στους Μπρίτο, Κούρο και Στόιτσεφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις