Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εξωπραγματικό» ποσό για Νεϊμάρ

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 14:59
UPD:15:18
EPA/FELIPE TRUEBA

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Sun», η διοίκηση της αγγλικής ομάδας είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 240 εκ. λίρες (325 εκ. ευρώ) για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα.

A- A A+

Για δεύτερη φορά στο διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου οι Άγγλοι επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Νεϊμάρ.

Η βρετανική εφημερίδα «Sun» με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «μπέμπηδες» είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η διοίκηση της αγγλικής ομάδας είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 240 εκ. λίρες (325 εκ. ευρώ) για να αποκτήσει το Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα.

Το συγκεκριμένο ποσό προκύπτει με βάση τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στράικερ με τη «Μπαρτσα», που αγγίζει τα 190 εκ. ευρώ που με τους φόρους ανεβαίνει στα 225 εκατ. ευρώ.

Με το πενταετές συμβόλαιο που θα του προσφέρει η Μάντσεστερ το ποσό ανεβαίνει στα 325 εκατ. ευρώ, αφού για κάθε χρόνο ο Βραζιλιάνος σταρ θα αμείβεται με 20 εκ. ευρώ!

Η αντίδραση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα στο σενάριο... Νεϊμάρ ήταν άμεση και ήρθε δια στόματος του Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πωλείται: «Ο Νεϊμάρ ούτε πωλείται, ούτε θέλει να φύγει και είναι χαρούμενος εδώ. Θα συζητήσουμε και για την ανανέωση του συμβολαίου του», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» και πρόσθεσε πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις