Η Ελλάδα να κυβερνηθεί καλά, εύχεται ο Ραχόι

Συνέντευξη Τύπου του Ισπανού πρωθυπουργού
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 18:16
UPD:18:19
REUTERS/ENRIQUE CALVO
«Φέτος η Ελλάδα επρόκειτο να έχει σημαντική οικονομική ανάπτυξη. Δυστυχώς, τώρα, θα έχει αρνητική ανάπτυξη» έσπευσε να διευκρινίσει (φωτ. αρχείου).
A- A A+

Την ευχή η Ελλάδα να κυβερνηθεί καλά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, εν όψει της διαφαινόμενης προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

«Αυτό που ελπίζω είναι ότι από τώρα και στο εξής, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, η Ελλάδα θα σέβεται τις δεσμεύσεις της, θα κυβερνηθεί καλά και θα αρχίσει να ξαναβρίσκει την ανάπτυξη και να δημιουργεί θέσεις εργασίας» υποστήριξε χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

«Φέτος η Ελλάδα επρόκειτο να έχει σημαντική οικονομική ανάπτυξη. Δυστυχώς, τώρα, θα έχει αρνητική ανάπτυξη» έσπευσε να διευκρινίσει.

«Όταν η κατάσταση είναι δύσκολη, περίπλοκη, δεν μπορεί κανείς να ρίχνει για όλα το φταίξιμο στους άλλους. Η Ελλάδα αποφάσισε μια δεδομένη στιγμή να αντιπαρατεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά αυτό δεν έχει κανένα νόημα, εφόσον η Ε.Ε. είναι αυτή που βοηθά την Ελλάδα» σημείωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή