Συνάντηση Β. Μεϊμαράκη - Π. Λαφαζάνη το απόγευμα

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 12:39
UPD:13:26
REUTERS/STOYAN NENOV

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Συνάντηση με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη, θα έχει στις 6:00 το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μειμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.

Προηγήθηκε η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε ότι «με ευθύνη του Αλ. Τσίπρα αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει νέα κυβέρνηση».
 
Θα εξαντλήσουμε τα συνταγματικά περιθώρια με στόχο να υπάρξει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, τόνισε το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, ερωτηθείς για τις επαφές που έχει ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Mega, στόχος είναι να βρεθεί λύση ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο κ. Καραγκούνης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι θα μπορούσε να είχε κλείσει η αξιολόγηση από τον Φλεβάρη.

Ο κ. Μεϊμαράκης έλαβε τη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή και έχει δικαίωμα βάσει Συντάγματος να την κρατήσει για τρεις ημέρες.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αμέσως μετά δήλωσε ότι είναι αδύνατο να υπάρξει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή