Ευρωμπάσκετ 2015: Οι 12 «εκλεκτοί» του Σκαριόλο

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 17:28
UPD:17:34
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας», Σέρτζιο Σκαριόλο, ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για την κορυφαία διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ηχηρά ονόματα θα απουσιάσουν από την 12άδα της εθνικής Ισπανίας για το Ευρωμπάσκετ 2015. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας», Σέρτζιο Σκαριόλο, ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για την κορυφαία διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου».

Κι εκτός των γνωστών απόντων, Μαρκ Γκασόλ, Ρίκι Ρούμπιο, Χοσέ Καλντερόν, εκτός έμεινε και ο Άλεξ Αμπρίνες. Ο γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (πελματιαία απονευρωσίτιδα) και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την εθνική της πατρίδας του.

Τελευταίος που «κόπηκε» από την αποστολή ήταν ο Τσάμπι Ραμπασέδα.

Οι 12 «εκλεκτοί» του Σέρτζιο Σκαριόλο για το Ευρωμπάσκετ είναι οι εξής:

Πάου Γκασόλ (Σικάγο Μπουλς), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ουίλι Ερνανγκόμεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Πάου Ρίμπας (Μπαρτσελόνα), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ Μαδρίτης), Βίκτορ Κλαβέρ, Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Βαλένθια), Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νίκολα Μίροτιτς (Σικάγο Μπουλς), Πάμπλο Αγκιλάρ (Γκραν Κανάρια), Γκιγιέμ Βίβες (Βαλένθια).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις