Τένις: Εκτός συνέχειας στο Σινσινάτι ο Ναδάλ

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 09:21
UPD:09:24
EPA/TANNEN MAURY

Ο Ισπανός έμεινε εκτός προημιτελικών καθώς ηττήθηκε με 1-2 κι αποφεύχθηκε η.... συνάντηση με τον Ρότζερ Φέντερερ που συνεχίζει κανοινικά.

A- A A+

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Ράφα Ναδάλ στο τουρνουά του Σινσινάτι, αυτή την φορά από το συμπατριώτη του, Φελιθιάνο Λόπεθ.

Ο Ισπανός έμεινε εκτός προημιτελικών καθώς ηττήθηκε με 1-2 κι αποφεύχθηκε η.... συνάντηση με τον Ρότζερ Φέντερερ που συνεχίζει κανοινικά.

Ο Ναδάλ πήρε το πρώτο σετ με 7-5, αλλά ο Λ¨οπεθ «απάντησε» με 6-4 και 7-6, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη (δεύτερη σερί επί του συμπατριώτη του). Ο Ισπανός είναι ο μοναδικός τενίστας από το 2005 και έπειτα που μετράει τουλάχιστον ένα τρόπαιο σε 1000άρι τουρνουά και φέτος ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Ο φιναλίστ του Wibledon, Ρότζερ Φέντερερ, δε συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κέβιν Άντερσον και χρειάστηκε λιγότερο από μια ώρα για να ξεπεράσει το εμπόδιό του με 2-0 σετ.

Επίσης, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, χρειάστηκε τρία σετ για να αποκλείσει τον Βέλγο, Νταβίντ Γκοφίν (2-1). Τέλος, ο Στάνισλας Βαβρίνκα απέκλεισε τον Κροάτη, Ίβο Κάρλοβιτς με 2-1 σετ, όπου όλα κρίθηκαν στο τάι μπράικ και παίζει στην 8άδα με τον Φέντερερ σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι.

Ο Τόμας Μπέρντιχ επικράτησε πανεύκολα με 2-0 σετ του Τόμι Ρομπρέδο (6-0, 6-1) θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοβ, που άφησε εκτός τον Γέρζι Γιάνοβιτς (6-3, 3-6, 6-4), ενώ το τέταρτο ζευγάρι των προημιτελικών είναι αυτό του Βρετανού, Άντι Μάρεϊ (2-1 σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόβ), με τον Γάλλο, Ρισάρντ Γκασκέ (2-0 σετ τον Μάριν Τσίλιτς).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις