Αθλητικά
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 09:21

Τένις: Εκτός συνέχειας στο Σινσινάτι ο Ναδάλ

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Ράφα Ναδάλ στο τουρνουά του Σινσινάτι, αυτή την φορά από το συμπατριώτη του, Φελιθιάνο Λόπεθ.

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Ράφα Ναδάλ στο τουρνουά του Σινσινάτι, αυτή την φορά από το συμπατριώτη του, Φελιθιάνο Λόπεθ.

Ο Ισπανός έμεινε εκτός προημιτελικών καθώς ηττήθηκε με 1-2 κι αποφεύχθηκε η.... συνάντηση με τον Ρότζερ Φέντερερ που συνεχίζει κανοινικά.

Ο Ναδάλ πήρε το πρώτο σετ με 7-5, αλλά ο Λ¨οπεθ «απάντησε» με 6-4 και 7-6, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη (δεύτερη σερί επί του συμπατριώτη του). Ο Ισπανός είναι ο μοναδικός τενίστας από το 2005 και έπειτα που μετράει τουλάχιστον ένα τρόπαιο σε 1000άρι τουρνουά και φέτος ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Ο φιναλίστ του Wibledon, Ρότζερ Φέντερερ, δε συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κέβιν Άντερσον και χρειάστηκε λιγότερο από μια ώρα για να ξεπεράσει το εμπόδιό του με 2-0 σετ.

Επίσης, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, χρειάστηκε τρία σετ για να αποκλείσει τον Βέλγο, Νταβίντ Γκοφίν (2-1). Τέλος, ο Στάνισλας Βαβρίνκα απέκλεισε τον Κροάτη, Ίβο Κάρλοβιτς με 2-1 σετ, όπου όλα κρίθηκαν στο τάι μπράικ και παίζει στην 8άδα με τον Φέντερερ σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι.

Ο Τόμας Μπέρντιχ επικράτησε πανεύκολα με 2-0 σετ του Τόμι Ρομπρέδο (6-0, 6-1) θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοβ, που άφησε εκτός τον Γέρζι Γιάνοβιτς (6-3, 3-6, 6-4), ενώ το τέταρτο ζευγάρι των προημιτελικών είναι αυτό του Βρετανού, Άντι Μάρεϊ (2-1 σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόβ), με τον Γάλλο, Ρισάρντ Γκασκέ (2-0 σετ τον Μάριν Τσίλιτς).