Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Φελντέιν

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 13:12
UPD:13:15
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα 24ωρο μετά τη γνωστοποίηση της μεταγραφής του 27χρονου σούτινγκ γκαρντ στους «πράσινους» από τον εκπρόσωπό του, ήρθε η σειρά της ΚΑΕ να επισημοποιήσει το «γάμο» με τον παίκτη από τη Δομινικανή Δημοκρατία (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την απόκτηση του Τζέιμς Φελντέιν ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ένα 24ωρο μετά τη γνωστοποίηση της μεταγραφής του 27χρονου σούτινγκ γκαρντ στους «πράσινους» από τον εκπρόσωπό του, ήρθε η σειρά της ΚΑΕ να επισημοποιήσει το «γάμο» με τον παίκτη από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Με την απόκτηση του Τζέιμς Φελντέιν το ρόστερ του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε ενόψει της νέας σεζόν, εκτός κι αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.  Το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού« γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά είναι διεθνής με τη Δομινικανή Δημοκρατία. 

Η ενσωμάωτσή του στην αθηναίκή ομάδα δεν θα γίνει νωρίτερα από τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς από τις 31/8 μέχρι τις 12/9 θα συμμετέχει με την εθνική της πατρίδας του στους Παναμερικανικούς Αγώνες του Μεξικού, διεκδικώντας ένα μετάλλιο, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Τζέιμς Φελντέιν.

Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 26 Ιουνίου 1988. Διατηρεί και την υπηκοότητα της Δομινικανής Δημοκρατίας, της οποίας μάλιστα την Εθνική ομάδα εκπροσωπεί, μέσω της καταγωγής της μητέρας του.

Ο Φελντέιν έχει ύψος 1,93 μέτρα κι αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Αγωνίστηκε στο Κάρντιναλ Χέιζ στα σχολικά του χρόνια και στο Κουίνιπιακ στα κολλεγιακά του. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα από την Ισπανία και την Μπρεογκάν (το 2010) όπου πέρασε μια διετία πριν μετακομίσει στη Φουένλαμπραδα. Το καλοκαίρι του 2014 αγωνίστηκε στην Ιταλία με τα χρώματα της Καντού ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Πουέρτο Ρίκο με τους Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν.»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης αναφέρει: «Είμαι ευτυχής και ταυτόχρονα ευγνώμων επειδή αποτελώ μέλος μιας από τις πλέον ιστορικές ομάδες στον κόσμο. Ήταν ένα όνειρο για μένα το να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα κι ανυπομονώ να πιάσω δουλειά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις